Cum a slăbit Tudor Ionescu de la Fly Project 40 de kilograme. Ce bea în fiecare zi

Tudor Ionescu de la Fly Project a dezvăluit secretul siluetei sale.
Cum a slăbit Tudor Ionescu de la Fly Project 40 de kilograme. Ce bea în fiecare zi

Cum a slăbit Tudor Ionescu de la Fly Project 40 de kilograme. Artistul a trecut printr-o schimbare radicală în ultima vreme și i-a uimit pe toți cu silueta sa. În urmă cu câțiva ani, atunci când cântărea 104 kilograme și nu se simțea deloc bine în pielea lui, cântărețul a decis că este timpul pentru o schimbare, astfel că s-a pus pe slăbit.

Cum a slăbit Tudor Ionescu de la Fly Project 40 de kilograme

Tudor Ionescu este exemplul viu că se poate slăbi și fără diete. Artistul a afirmat că dacă el a putut să realizeze acest lucru, fiind un mare pofticios, atunci oricine poate reuși. Secretul? „Un pic de disciplină”, așa cum mărturisește chiar el. Însă asta nu e tot. Chiar dacă nu ține o dietă anume, cântărețul este atent totuși la ce mănâncă.

A renunțat definitiv la carne și spune că astfel se simte mult mai bine. Nu mai mănâncă seara, iar pe lângă aceste lucruri și-a făcut un obicei din a consuma foarte multă apă. Aproximativ 8 litri pe zi.

„Beau șapte-opt litri de apă pe zi. De asta am și slăbit. M-am hidratat mult și bine. Beau jumătate de litru imediat cum mă trezesc.

Cel mai gras am fost la 104 kilograme. Nu țin nicio dietă. Mănânc foarte puțin, cred că e vorba și de stresul de anul ăsta, mi s-a mai și micșorat stomacul.

La studio nu mănânc, că adorm. E un pic de disciplină. Nu am mai mâncat carne, nu mai mănânc seara, nu mănânc dulciuri, dar pâine mănânc. Beau apă plată”, a povestit Tudor la Pro FM.

Tudor Ionescu
Tudor Ionescu

Soția lui Tudor Ionescu, mărturisiri despre infidelitățile soțului: „L-am iertat. Merităm o a doua șansă”

Cu ceva timp în urmă, soția lui Tudor, Ana Ionescu, a făcut mărturisiri incredibile. Ea a vorbit despre infidelitățile soțului ei și a povestit cum a reușit să îl ierte pe acesta pentru escapadele sale.

„Dacă mă întrebai vreodată dacă aș putea să iert o infidelitate, ți-aș fi spus că nu. Dar, după ce am stat bine să mă gândesc, mi-am dat seama că iubesc și că pot renunța la orgoliu. Și că merităm o a doua șansă.

În toată acea perioadă, ne-am dat seama de greșelile pe care le-am făcut, și așa am știut ce să îndreptăm. Atunci când am hotărât că-l voi ierta, mi-am propus să închei episodul pentru totdeauna fără să mai existe întrebări și reproșuri. Și am reușit”, a povestit Ana Ionescu, soția artistului citată de Spynews.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
8.5 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *