Cum a slăbit Tudor Ionescu de la Fly Project 40 de kilograme. Ce bea în fiecare zi

Tudor Ionescu de la Fly Project a dezvăluit secretul siluetei sale.
Cum a slăbit Tudor Ionescu de la Fly Project 40 de kilograme. Ce bea în fiecare zi

Cum a slăbit Tudor Ionescu de la Fly Project 40 de kilograme. Artistul a trecut printr-o schimbare radicală în ultima vreme și i-a uimit pe toți cu silueta sa. În urmă cu câțiva ani, atunci când cântărea 104 kilograme și nu se simțea deloc bine în pielea lui, cântărețul a decis că este timpul pentru o schimbare, astfel că s-a pus pe slăbit.

Cum a slăbit Tudor Ionescu de la Fly Project 40 de kilograme

Tudor Ionescu este exemplul viu că se poate slăbi și fără diete. Artistul a afirmat că dacă el a putut să realizeze acest lucru, fiind un mare pofticios, atunci oricine poate reuși. Secretul? „Un pic de disciplină”, așa cum mărturisește chiar el. Însă asta nu e tot. Chiar dacă nu ține o dietă anume, cântărețul este atent totuși la ce mănâncă.

A renunțat definitiv la carne și spune că astfel se simte mult mai bine. Nu mai mănâncă seara, iar pe lângă aceste lucruri și-a făcut un obicei din a consuma foarte multă apă. Aproximativ 8 litri pe zi.

„Beau șapte-opt litri de apă pe zi. De asta am și slăbit. M-am hidratat mult și bine. Beau jumătate de litru imediat cum mă trezesc.

Cel mai gras am fost la 104 kilograme. Nu țin nicio dietă. Mănânc foarte puțin, cred că e vorba și de stresul de anul ăsta, mi s-a mai și micșorat stomacul.

La studio nu mănânc, că adorm. E un pic de disciplină. Nu am mai mâncat carne, nu mai mănânc seara, nu mănânc dulciuri, dar pâine mănânc. Beau apă plată”, a povestit Tudor la Pro FM.

Tudor Ionescu
Tudor Ionescu

Soția lui Tudor Ionescu, mărturisiri despre infidelitățile soțului: „L-am iertat. Merităm o a doua șansă”

Cu ceva timp în urmă, soția lui Tudor, Ana Ionescu, a făcut mărturisiri incredibile. Ea a vorbit despre infidelitățile soțului ei și a povestit cum a reușit să îl ierte pe acesta pentru escapadele sale.

„Dacă mă întrebai vreodată dacă aș putea să iert o infidelitate, ți-aș fi spus că nu. Dar, după ce am stat bine să mă gândesc, mi-am dat seama că iubesc și că pot renunța la orgoliu. Și că merităm o a doua șansă.

În toată acea perioadă, ne-am dat seama de greșelile pe care le-am făcut, și așa am știut ce să îndreptăm. Atunci când am hotărât că-l voi ierta, mi-am propus să închei episodul pentru totdeauna fără să mai existe întrebări și reproșuri. Și am reușit”, a povestit Ana Ionescu, soția artistului citată de Spynews.ro.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 27 martie - 2 aprilie 2023
8.5 16 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *