Cum afli ce blocaje ai, numărul destinului sau dacă vei divorța. Dezvăluirile neașteptate făcute de gemenele Timofte VIDEO EXCLUSIV

Gemenele Adina și Oana Timofte au dezvăluit cum afli ce blocaje ai, numărul destinului sau dacă vei divorța
Cum afli ce blocaje ai, numărul destinului sau dacă vei divorța. Dezvăluirile neașteptate făcute de gemenele Timofte VIDEO EXCLUSIV

Te-ai simți vreodată lipsit de noroc în dragoste și fără energie? Este foarte posibil să te fi confruntat cu un blocaj în iubire. În cadrul emisiunii EGO Life, gemenele Adina și Oana Timofte au explicat cum afli că ești într-o astfel de situație dificilă și cum ieși din ea, dar și cum îți descoperi numărul destinului sau dacă vei divorța.

Cum îți dai seama că ești într-un blocaj?

Ți s-a întâmplat vreodată să simți că nimic nu îți iese într-o relație, că orice ai încerca norocul te ocolește pe plan sentimental și că ești lipsit de dorința de a mai lupta? Te-ai simțit fără vlagă, demoralizat și iritabil? Este foarte posibil să te fi aflat într-un blocaj în iubire. Ce e de făcut atunci când te afli într-o astfel de situatie?

Iată ce au declarat gemenele Adina și Oana Timofte, specialiste în numerologie, în cadrul emisiunii Ego Life, în ediția difuzată miercuri, pe data de 30 august. Vezi cum poți să-ți dai seama că te afli într-un blocaj din data de naștere și că trebuie să lucrezi un pic mai mult la tine.

”Adina Timofte: Această persoană (arată o foaie cu o dată de naștere calculată 01.08.1980 = 27 =2+7=9 )

Oana Timofte: Numărul de destin se calculează astfel, vor aduna fiecare cifră cu cifră, și vor ajunge la un rezultat cu o singură cifră. Trebuie să ajungă la un rezultat între cifrele 1 și 9, iar cei care ajung la 11, 22, 33 să le lase așa.

Aici, dacă tot vorbim despre iubire, pirostrii, am adunat data cu 01.08.1980 persoana are nr 9 destin ce facem mai departe, facem un tabel ca x si 0.”

Citește și Ego Life, ediția a 76-a. Dana Săvuică și Gemenele Timofte, specialiste în numerologie, despre Luna albastră și ce spun cifrele din viața ta despre karma ta!

Cum îți dai seama că ești predispus la divorț

Tot în cadrrul emisiunii prezentate de Dana Săvuică, cele două gemene, experte în numerologie, au explicat cum poți descoperi dacă eşti predispus să divorţezi, în funcţie de data în care te-ai născut.

”Adina Timofte: Și, din insiruirea de numere pe care o am sus, iau cați de 1 am, ( 2 de 1 și se pun în tabel) și tot așa câți de 2 sunt, câți de 3 lipsesc și se pune liniuță, și tot asa. Trebuie să și scrie data de naștere și să facă calcul și din toată înșiruirea să introducă toate numerele în tabel.

Oana Timofte: Vorbim de iubire, aceste persoane care au această linie lipsă sunt predispuse în mod special la o căsătorie mult mai tardivă, chiar și divorț.

Adina Timofte: Această persoană atrage mereu parteneri nefericiți, care au divorțat deja, de obicei sunt persoane care se întâlnesc: doi divorțați, un el și o ea, sau care au avut mai multe căsnicii. Înseamnă blocaj în căsătorie.”

Emisiunea Ego Life se difuzează în fiecare miercuri de la ora 20:00, pe site-ul www.ego.roFacebook Ego.ro, dar și pe canalul nostru de YouTube.

Citește și Mesaje de la îngeri pentru zodii. Ce nativi sunt binecuvântați până în toamnă, ghinionul nu se atinge de ei!

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *