Mesaje de la îngeri pentru zodii. Ce nativi sunt binecuvântați până în toamnă, ghinionul nu se atinge de ei

Care este sfatul lor pentru cele 12 zodii
Mesaje de la îngeri pentru zodii. Ce nativi sunt binecuvântați până în toamnă, ghinionul nu se atinge de ei

Cardurile îngerilor reprezintă una dintre formele prin care îngerii transmit un răspuns sau un mesaj la o întrebare sau o subiect care te frământă. Ele reprezintă o cale străveche, prin care se spune că poți lua legătura cu îngerii și călăuzitorii spirituali. Vei vedea mai jos ce mesaje au îngerii pentru fiecare dintre cele 12 zodii.

Mesajele îngerilor pentru zodii

Berbec

Mesajul îngerilor pentru nativii Berbec le reamintește că a da și a primit sunt două părți ale aceleiași energii. Dacă s-au simțit blocați în ultimul timp ca și cum eforturile lor nu au fost recompensate, înseamnă că este timpul să inverseze fluxul de energie:

„Dăruiește cu bucurie oamenilor sau organizațiilor care te inspiră și susțin spiritual și să știi că vei fi recompensat generos în moduri miraculoase de care nu știi încă. Timpul, resursele, banii sau alte resurse pe care le donezi îți vor asigura o multiplicare a energiei tale pozitive și a tot ceea ce vine spre tine bun”.

Taur

Îngerii au un mesaj de reamintire pentru nativii Taur, că Dumnezeu și Universul sunt de partea lor. Singurul sabotor al acestor nativi este îngrijorarea:

„Tu deschizi ușa experiențelor pozitive și oportunităților prin așteptările tale pozitive și energia ta. Nu permite energiei negative sau blocajelor temporare să interfereze cu drumul pe care te afli. Menține-ți credința și mergi tot înainte”.

Gemeni

Îngerii le reamintesc nativilor Gemeni cât este de important să petreacă timp în natură. Astfel vor reuși să își reîncarce corpul fizic și să se reconecteze cu celelalte creații ale naturii:

„Timpul petrecut în natură te ajută să te muți pe o vibrație mai înaltă și îți reamintește de abundența infinită a lui Dumnezeu. Ieși afară și bucură-te de o plimbare cu animalul de companie, meditează sub un copac, grădinărește, stai sub stele sau fă orice activitate ce te conectează cu vastitatea nesfârșită”.

Rac

Mesajul îngerilor pentru nativii Rac îi ghidează spre grija de sine financiară printr-un secret antic de abundență: să se plătească pe ei înșiși mai întâi.

„Fă din tine cea mai importantă obligație financiară, punând deoparte o mică sumă ori de cate ori ești plătit. Această formă iubitoare de grijă de sine asigură faptul că ai economii de investit în prezentul și în viitorul tău”.

Leu

Îngerii îi ajută pe nativii Leu să își privească, conștientizeze și elibereze resentimentele despre bani sau despre cum merge economia:

„Da, sistemul banilor lumii poate fi supărător, dar a menține resentimente despre finanțe împinge abundența departe de tine. În schimb, privește banii ca pe un instrument pe care îl poți folosi să trăiești mai bine și să contribui să faci lumea mai bună, iar aceasta schimbare de perspectivă te va ajuta să atragi susținere și oportunități de aur”.

Fecioară

Mesajul pentru nativii Fecioară transmite că noua lor idee de afaceri va avea succes, scrie sfatulparintilor.ro. Este necesar să acționeze concret spre cariera pe care o visează, să își scrie planul și să acționeze conform lui:

„Ai căutat și cerut in Univers o schimbare în carieră, o revigorare sau să ai propria ta afacere. Acest mesaj îți transmite că ideile tale recente sunt valide și că poți avea încredere în intuiția ta în legătura cu cariera ta. Vei primi o propunere pentru o promovare sau un nou job ori un nou proiect sau orice altă forma de oportunitate profesională. Ia-ți timp să meditezi despre dorințele tale adevărate profesionale pentru că se pregătesc mai multe opțiuni pentru tine”.

Balanță

Îngerii vor să le reamintească nativilor Balanță un adevăr important: cu cât ai nivelele fizice de energie mai ridicate, cu atât va apărea mai repede manifestarea fizică a ceea ce își doresc:

„Cheia de a manifesta rapid ce îți dorești este să ai nivele foarte ridicate de energie, iar modul cel mai rapid să le crești este prin mișcare și exerciții fizice. Alege o activitate fizică care să îți placă pentru a aștepta cu bucurie data următoare când o faci, apoi urmărește cum îți aduce recompense în viață”.

Scorpion

Mesajul îngerilor pentru nativii Scorpion le semnalează că le este trimită inspirație și ghidare prin visele lor. Când dorm, egoul lor este „offline”, iar eu sunt mult mai deschiși pentru ghidare:

„Atunci când dormi, Dumnezeu împreună cu îngerii și ghizii tăi și cu Sinele tău înalt îți dau idei ghidate divin, răspunsuri și soluții. Fă tot ce poți ca să ții evidența viselor tale într-un jurnal pentru ca ele conțin inspirații valoroase care te vor ajuta să îți manifești dorințele în realitate”.

Săgetător

Acest mesaj le este transmis nativilor Săgetător atunci când se îngrijorează sau încearcă să găsească rezolvare pentru o situație:

„Dă orice situatie care te stresează lui Dumnezeu pentru a o ridica și vindeca și fii deschis la miracole. Resursele nelimitate ale divinității, iubirea și răspunsurile îți așteaptă rugăciunile. Fii sigur că acționezi conform ghidării divine pe care Dumnezeu ți-o da, ca răspuns la rugăciunile tale”.

Capricorn

În cazul în care primesc acest mesaj nativii Capricorn nu trebuie să creadă că sunt certați sau pedepsiți. Nimeni nu se îndoiește de etica lor de muncă sau nu sugerează că nu ar avea destul responsabilitate pentru scopul vieții lor:

„Nu este suficient să visezi și să te rogi. Trebuie să și urmezi ghidările divine pe care le primești prin acțiuni concrete pozitive. Muncind consecvent la prioritățile tale, le vei face să înflorească precum o floare minunată în grădină”.

Vărsător

Îngerii le reamintesc nativilor Vărsător că gelozia nue ste o parte necesară sau de ajutor pentru călătoria lor spirituală:

„Gelozia este o afirmație că nu ai ceva, iar Universul manifestă exact ceea ce afirmi. Lasă succesele altor oameni să te inspire in loc să te frustreze. Dacă ei pot avea ceea ce au, la fel poți și tu”.

Pești

Acest mesaj al îngerilor indicat faptul că este posibil ca nativii Pești să aibă asupra lor anumite sentimente de vinovăție cu privire la abundența în viața lor:

„Atunci când permiți luminii tale să strălucească cu putere, îi inspiri pe alții. Iartă-te pentru ceea ce crezi că ai facut sau nu și ai încredere ca Dumnezeu te iubește necondiționat pentru cine ești. Învață și crești din greșșeli trecute în loc să te mustri din cauza lor”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
8 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *