Horoscop săptămânal 17-23 iulie 2023. Previziuni astrale pentru toți nativii. Zodia care primește o mărire de salariu VIDEO

Vezi ce previziuni astrale sunt anunțate pentru fiecare dintre cei 12 nativi
Horoscop săptămânal 17-23 iulie 2023. Previziuni astrale pentru toți nativii. Zodia care primește o mărire de salariu VIDEO

A treia săptămână a lunii iulie vine cu noi provocări și experiențe inedite pentru toți cei 12 nativi ai zodiacului european. Conform specialiștilor în astrologie, unei zodii îi va merge foarte bine la locul de muncă în perioada 17-23 iulie 2023. Aceasta va reuși să finalizeze un proiect important și va obține o mărire de salariu. Vezi mai jos ce surprize îți aduce și ție zodiacul.

Horoscopul săptămânii 17-23 iulie. Iată cu ce previziuni vin astrele

Berbec

Vei avea parte de o săptămână excelentă din toate punctele de vedere. Vei petrece timp prețios cu prietenii și vei fi răsfățat de către aceștia cu cu multe surprize și cadouri. Ai putea, de asemenea, să intri și în posesia unei sume importante de bani.

Taur

Vei lăsa în urmă acele temeri pe care le aveai și lucrurile care te țineau treaz noaptea din cauza îngrijorării. Le vei putea rezolva și, de asemenea, le vei uita pentru totdeauna. Persoanele din familie te vor ajuta să depășești orice obstacol.

Gemeni

Te așteaptă câteva schimbări importante în următoarea perioadă. Însă, indiferent că închiei o relație amoroasă sau tocmai te pregătești să faci o achiziție importantă, astrele sunt de partea ta. Totul va fi bine, nu vei avea parte de niciun fel de neplăcere.

Rac

Potrivit astrelor, te așteaptă o veste bună între 17-23 iulie, legată de muncă. Vei primi o ofertă foarte bună din străinătate și vei pleca din țară, fără să stai prea mult pe gânduri.

Horoscop saptamanal 17-23 iulie 2023
Horoscop saptamanal 17-23 iulie 2023

Leu

Dacă nu ți-ai luat încă concediu, vei avea multe oportunități de a-ți crește veniturile, trebuie doar să profiți de ele. Nu te lăsa cuprins de lene, pentru că astfel de șanse nu apar în fiecare zi. Pe plan sentimental, ai putea primi o cerere în căsătorie.

Fecioară

Te așteaptă o săptămână plină de succese și realizări, dar și o săptămână în care vei începe să te reinventezi și să elimini gândurile negative. Ceea ce s-a întâmplat este pentru că trebuia să se întâmple, așa că scapă de sentimentul de vinovăție.

Balanță

Vei îndrăzni în sfârșit să iei inițiativa în materie de dragoste. Vei dori să ieși, să cunoști persoane noi și să îți găsești un partener sau vei încerca să cucerești persoana pe care ai plăcut-o dintotdeauna. Nu îți fie teamă, totul va ieși bine.

Scorpion

Va fi o săptămână plină de momente romantice alături de partenerul tău. Niciodată nu ați fost așa de apropiați ca acum. Va trebui să faceți tot ce vă stă în putință pentru ca magia să nu se rupă și să trăiți așa, ca într-un basm, pentru mult timp de acum încolo.

Citește și Zodiile care vor avea o toamnă de vis. Le merge bine pe toate planurile, sunt protejate de Dumnezeu!

Săgetător

Toate deciziile pe care le vei lua în această săptămână vor fi extraordinar de bune. După foarte multe încercări, vei reuși, în sfârșit, să finalizezi un proiect important, iar șefii tăi te vor felicita și îți vor oferi o mărire de salariu. Pe plan sentimental, lucrurile merg, de asemenea, foarte bine. Te bucuri din plin de armonie și pasiune alături de persoana iubită.

Capricorn

Ești unul dintre cele mai muncitoare semne ale zodiacului european, dar ar trebui să te oprești în săptămâna 17-23 iulie 2023. Ar trebui să-ți iei o pauză și să pleci într-o vacanță exotică. Dacă vei lucra în continuare, nu vei da randamentul care ți se va cere.

Vărsător

Vei fi mai comunicativ ca niciodată, atât de comunicativ încât vei îndrăzni chiar să te angajezi în conversații sau să discuți subiecte de care nu erai interesat înainte. Folosește acest elan pentru a-ți promova afacerea.

Pești

Viața ta socială va renaște datorită poziției actuale a planetelor. Vei fi organizatorul oricărui eveniment sau adunare și vei deveni, de asemenea, sufletul petrecerii. Vei fi preocupat de bunăstarea celor dragi.

Citește și Zodiile care vor plânge cu lacrimi amare în august și septembrie. Sunt urmărite de ghinion, pierd totul!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *