Zodiile care vor plânge cu lacrimi amare în august și septembrie. Sunt urmărite de ghinion, pierd totul

Ce schimbări se vor produce în viețile lor
Zodiile care vor plânge cu lacrimi amare în august și septembrie. Sunt urmărite de ghinion, pierd totul

Horoscopul ultimei luni de vară și primei luni de toamnă aduce vești importante pentru câțiva nativi. Potrivit astrologilor, unele dintre zodii vor suferi în această perioadă deoarece sunt urmărite de ghinion.

Zodiile care se vor confrunta cu probleme în următoarea perioadă

Conflicte, discuții dificile, situații tensionate… cu toate acestea se vor confrunta câteva dintre cele 12 zodii în următoarea perioadă. Vor pune punct poveștii de iubire pe care o trăiesc, deși ar fi crezut că vor trăi așa până la finalul vieții. Chiar dacă au luptat din răsputeri pentru a salva relația, sunt nevoiți să o ia de la capăt, singuri.

Astrologii au dezvăluit care sunt cele două zodii care vor trece printr-o despărțire dureroasă în perioada august-septembrie. Urmează pentru ele un drum lung spre vindecare, scrie playtech.ro.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară sunt considerați a fi perfecționiștii zodiacului. Sunt persoane exigente, veșnic nemulțumite și consideră că mereu este loc de mai bine. De asemenea, au pretenții foarte mari atunci când vine vorba de viața lor, din toate punctele de vedere. Țin cont de toate detaliile, începând de la propria înfățișare, comportament până la felul în care își decorează locuința. În relația cu partenerul/a își asumă rolul de profesor și nu ezită să puncteze de fiecare dată când observă ceva ce îi nemulțumește. Nu mulți rezistă acestei presiuni, motiv pentru care nativii Fecioară vor suferi în următoarea perioadă. Relațiile multor nativi ai acestei zodii vor ajunge la final.

Vezi și – Zodia care dă lovitura în a doua jumătate a anului 2023. Câștigă o grămadă de bani, norocul îi surâde din plin

Vărsător

Și cei născuți sub semnul Vărsătorului vor vărsa lacrimi în următoarea perioadă. În cazul lor, astrologii spun că va fi vorba despre o trădare. Din cauza faptului că sunt firi nepăsătoare și superficiale, cei din jur de vor îndepărta, inclusiv partenerul/a de viață. De ce se întâmplă asta? Deoarece oamenii nu se simt apreciați de către nativii Vărsător și vor căuta fericirea alăturid e alte persoane. Totul se va întâmpla la începutul lunii august și va fi o lovitură devastatoare pentru nativii Vărsător.

Vezi și – Zodia care va avea noroc cu carul în august 2023. Acești nativi au succes pe toate planurile, atrag banii ca un magnet

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
9 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *