Cum arăta Andreea Esca, în urmă cu 30 de ani. Imagine nemaivăzută cu vedeta Pro TV, e de nerecunoscut

Andreea Esca a publicat imagini din arhiva personală, iar fanii au reacționat imediat.

Scris de: Daoud Andra

21 Nov. 2022

Au trecut 30 de ani de când Andreea Esca a debutat în televiziune. Prezentatoarea știrilor Pro TV și-a început cariera la un alt post TV: SOTI. Cu ocazia zilei mondiale a televiziunii, ea a postat pe internet câteva imagini din acea perioadă. Fanii au reacționat imediat.

Imagini de colecție cu Andreea Esca, din anul 1992

Andreea Esca este una dintre prezentatoarele TV cu cea mai longevivă carieră. Ea prezintă principalul jurnal de știri de la Pro TV încă de când postul a început să emită și a devenit simbolul acestei televiziuni. Înainte de a apărea la pupitrul știrilor Pro TV, Andreea Esca a lucrat la o televiziune mai mică. Se întâmpla în anul 1992, iar experiența acumulată acolo a ajutat-o mai târziu.

De ziua mondială a televiziunii, ea a scos de la „naftalină” câteva fotografii din perioada în care era reporter la SOTI TV. Cu părul șaten și ondulat, dar cu același zâmbet cuceritor, jurnalista a primit numeroase aprecieri și comentarii pe rețelele sociale, acolo unde a publicat fotografiile.

„Tot frumoasă ești! Vibe-ul tinereții!”, „Doamne, cât vă seamănă băiatul!”, „Ești un fel de Julia Roberts 2” – au fost doar câteva dintre comentariile celor care o urmăresc pe jurnalistă pe Instagram.

Cum arata Andreea Esca in urma cu 30 de ani 6
Andreea Esca, într-o fotografie făcută în urmă cu 30 de ani

Bilanț după 30 de ani de televiziune

În urmă cu câteva luni, știrista a împlinit 50 de ani, ocazie cu care a dat un interviu în care a vorbit și despre cariera în televiziune, începută în urmă cu mai bine de trei decenii.

„Șii, chiar acum cîteva zile m-am uitat în cartea de muncă și mi-am dat seama că am un an pierdut, când m-am angajat la Soti. Pe vremea aceea, când te angajau, nu-ți făceau imediat carte de muncă și nici nu-ți dădeau salariu. Cam jumătate de an erai în probă, te duceai, nu luai nici bani, nu aveai nici carte de muncă. M-am angajat în ianuarie 1992 și mi-au făcut carte de muncă un an mai târziu, în ianuarie 1993.

Revenind la întrebare… Au fost mai multe evenimente importante pe care le-am acoperit cu echipa Știrilor, la Madrid, când România urmă să fie primită în NATO, la Bruxelles, când am aderat la Uniunea Europeană. Au fost personalități pe care le-am intervievat, Madeleine Albright, Al Gore, Richard Branson. Și cred că cel mai mult mi-a plăcut să fiu într-o companie plăcută. Cred că e foarte important să lucrezi într-un loc unde să ai colegi care să-ți fie și prieteni, cu care să te distrezi, cu care poți să vorbești și despre lucruri personale…

Cred că este doar pentru faptul că eu am fost aici înaintea Pro TV-ului (râde). Atunci când am venit eu era Canal 31 și, împreună cu o echipă, am creat Pro TV-ul. Dar nu cred că există cineva care să nu poată fi înlocuit. Oricine poate să fie înlocuit. Sigur, e legat de branding, de faptul că am fost aici din prima zi. Dar nu sunt atât de narcisistă încât să spun că nu ar mai putea altcineva să facă ce fac eu.”, a declarat știrista, pentru Adevărul.

 

9 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.