Imaginea bizară postată de Andreea Esca în online. Fanii nu obișnuiesc să o vadă așa, au rămas uimiți

Vedeta a explicat ulterior de ce s-a fotografiat așa

Scris de: Daoud Andra

08 Nov. 2022

Andreea Esca este foarte activă în mediul online. Prezentatoarea Știrilor Pro TV își surprinde uneori urmăritorii cu ipostaze care mai de care mai originale. La fel s-a întâmplat și acum, când vedeta a postat o imagine ciudată pe rețelele sociale. Ea a explicat apoi despre ce a fost vorba, într-o postare.

Imaginea ciudată postată de Andreea Esca pe Instagram

Atunci când nu este la pupitrul știrilor de la ora 19:00, Andreea Esca are diferite activități și proiecte care o țin ocupată. Vedeta are apariții și în alte producții ale postului, iar recent a filmat la Pro TV pentru emisia care se va difuza de Revelion. Andreea Esca obișnuiește să își țină fanii la curent cu tot ce face, așa că le-a arătat câteva imagini din culisele Protevelionului.

Una dintre fotografii le-a atras atenția în mod deosebit celor care o urmăresc pe vedetă pe Instagram. Într-un story, Andreea Esca apare cu gura deschisă, având o ață pe limbă. Ea a lămurit ulterior ce era cu acea fotografie, după ce a postat și pe feed mai multe imagini. Printre acestea se afla și un filmuleț, în care se vedea cum cineva îi coase rochia direct pe ea.

Citește și: Mărturisiri surprinzătoare despre salariul Andreei Esca. Chiar fiica ei, Alexia, a spus asta. Nimeni nu se aștepta

Potrivit unei superstiții pe care mulți oameni o au, atunci când cineva coase o haină direct pe tine, trebuie să ții o ață în gură. În caz contrar, se spune că îți coase mințile. „Să nu-mi coasă mintea… că încă mă mai bazez pe ea”, a scris știrista, mai în glumă, mai în serios, în dreptul imaginii.

Imaginea bizara postata de Andreea Esca in online
Andreea Esca a apărut pe Instagram cu o ață pe limbă

Andreea Esca va cânta la Protevelion

Așa cum a dezvăluit chiar ea prin intermediul rețelelor sociale, Andreea Esca va avea un moment muzical la Protevelion, alături de colegul ei, Andi Moisescu. Acesta din urmă cochetează cu muzica în calitate de DJ și chiar a mixat anul acesta la cel mai important festival de muzică din România. De data aceasta, cei doi vor apărea într-o ipostază cu totul inedită pentru cei care sunt obișnuiți să îi vadă prezentând știri, respectiv moderând emisiuni de divertisment.

Pentru programul special pe care Pro TV îl va difuza în noaptea dintre ani, Andreea Esca a ales o rochie lungă, albastră, din paiete, cu o crăpătură în partea din față și cu o fundă neagră aplicată în talie. Cel mai probabil, stilista a ales să ajusteze rochia după ce a îmbrăcat-o Andreea Esca, din cauza crăpăturii prea ample.

La filmările pentru Protevelion au participat majoritatea vedetelor postului. Andi Moisescu, Cosmin Stan, Amalia Enache, Rareș Năstase, Iulia Pârlea, Adela Popescu și Cabral se numără printre staturile care vor apărea în ediția din acest an a Revelionului difuzat de Pro TV.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.