Neti Sandu a dat-o de gol pe Andreea Esca! Ce s-a aflat după ani de zile, de când sunt colege la Pro TV

"Suntem la ore diferite, ne întâlnim doar pe la evenimente"
Neti Sandu a dat-o de gol pe Andreea Esca! Ce s-a aflat după ani de zile, de când sunt colege la Pro TV

Atât Neti Sandu, cât și Andreea Esca pot fi văzute la Pro TV de aproximativ trei decenii. Despre știrile zilei sau despre horoscop, ambele vin cu vești pentru oameni și sunt foarte apreciate de telespectatori. Care este relația dintre cele două, însă? Neti Sandu a dat-o de gol pe Andreea Esca.

Ce spune Neti Sandu despre Andreea Esca, după ani de zile de când sunt colege la Pro TV

Când te gândești la horoscop îți apare în minte imediat Neti Sandu. Ea este cea care, în fiecare dimineață, anunță ce au pregătit astrele pentru toate cele 12 zodii. Andreea Esca este cea care seara, la ora 19:00, prezintă cele mai importante știri ale zilei. Care este relația dintre cele două și ce spune Neti despre Andreea?

Potrivit lui Neti Sandu, din cauza programului pe care îl au, ea de dimineață iar Andreea seara, nu se întâlnesc foarte des. Prezentatoarea horoscopului spune că se vede cu Andreea pe la evenimente. Chiar și așa, simte de fiecare dată ca și cum n-ar fi văzut-o pe Andreea de ieri, considerând că aceasta este marea calitate a prezentatoarei știrilor Pro TV.

“Andreea e neschimbată, e constantă în felul ei de a se purta cu oamenii, ceea ce mi se pare o extra calitate. Suntem la ore diferite, ne întâlnim doar pe la evenimente, dar e ca și cum nu ne-am văzut de ieri. Asta e marea ei calitate”, a spus Neti Sandu pentru viva.ro.

Ce spune Neti Sandu despre Busu: “E mai absent așa la tot ce se întâmplă în jur”

Dacă pe Andreea Esca o vede rar, Neti Sandu îl întâlnește pe Busu aproape în fiecare dimineață. Având în vedere că sunt foarte multe fete în echipă, Busu este mai absent la tot ceea ce se întâmplă, însă, spune Neti, aude tot și știe tot. În același timp, Neti consideră că Busu este un suport mental și emoțional constant.

“Busu e mai absent așa la tot ce se întâmplă în jur, dar aude tot, știe tot, e un suport mental, emoțional constant și necesar în lumea asta, unde suntem foarte multe fete. Și el are o imparțialitate. Fiecare îl apreciază pe celălalt.”, a mai spus Neti pentru sursa citată.

Neti Sandu și Busu
Neti Sandu și Busu

Întrebată dacă a fost vreodată luată de valul celebrității, Neti Sandu a răspuns negativ. Prezentatoarea a mărturisit că ea nu credea că va rămâne în această lume, a televiziunii. Dar, spune că lucrurile au mers de la sine și, deși nu a fost ușor, iată că au trecut câțiva ani buni de când prezintă horoscopul la Pro TV și este foarte apreciată.

8.3 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.