Legătura neștiută dintre Andreea Esca și Alexandru Arșinel. Puțini știu asta despre trecutul prezentatoarei TV

Legătura neștiută dintre Andreea Esca și Alexandru Arșinel. Puțini știu asta despre trecutul prezentatoarei TV

Legătura neștiută dintre Andreea Esca și Alexandru Arșinel. Andreea Esca este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Vedeta este căsătorită de aproape două decenii cu Alexandre Eram, cel căruia i-a dăruti și doi copii, pe Alexia, fiica cea mare și pe Aris, mezinul familiei. Însă ceea ce puțină lume cunoaște este faptul că în timpul liceului, Andreea Esca a fost îndrăgostită de Bogdan Arșinel, fiul regretatului actor.

Legătura neștiută dintre Andreea Esca și Alexandru Arșinel

Bogdan Arșinel a fost primul iubit al Andreei Esca, despre care vedeta Pro TV a vorbit întotdeauna la superlativ. S-au cunoscut pe când prezentatoarea TV era clasa a IX-a, iar el clasa a XI-a. Bogdan a fermecat-o pe jurnalistă cu aptitudinile sale sportive dar și cu faptul că era un dansator desăvârșit.

„Primul meu iubit a fost un coleg de liceu. Eu eram clasa a noua, iar el era clasa a XI-a. A fost o poveste foarte frumoasă, care a durat până la sfârșitul liceului. Îmi plăcea foarte mult pentru ca era unul dintre cei mai buni baschetbaliști și pentru că dansa foarte bine. La petreceri era un adevărat spectacol. Dar, ca orice poveste din adolescență, are un sfârșit și fiecare a luat-o pe alt drum. A făcut Facultatea de Construcții și construiește lucruri frumoase în țară. S-a căsătorit, are și el doi copii. Este un om împlinit și îmi pare foarte bine pentru el”, povestea Andreea Esca, potrivit Libertatea.

Și în cartea sa „Ce-am făcut când am tăcut”, Andreea Esca a dezvăluit că a fost îndrăgostită de fiul regretatului actor.

„Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre acelaşi lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste.

Primul a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înainte să fim iubiți în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia. Deși cel care n-a mai ajuns să fie primul mi-a dovedit în timp că era într-adevăr foarte îndrăgostit de mine, că era de o calitate umană rară şi un foarte bun prieten.

De ce vă spuneam însă la începutul poveștii că amintirile mă leagă foarte strâns de al doilea?”, a povestit Andreea Esca în cartea sa.

Ce spunea Alexandru Arșinel despre relația dintre fiul lui și Andreea Esca

Alexandru Arșinel nu a cunoscut-o pe Andreea Esca atunci când era iubita fiului său, ci în alte circumstanțe. Actorul a povestit că Bogdan nu obișnuia să îi vorbească despre relațiile sale, iar în acea perioadă în care Bogdan și Andreea Esca erau împreună, petrecea foarte puțin timp cu copiii lui, fiind mai mereu plecat în turnee.

„Ea era la liceu, el la fel, erau foarte tineri. Eu în acea perioadă, când ei erau împreună, eram mai tot timpul plecat cu munca mea de actor prin țară, la spectacole, petreceam puțin timp împreună. Fiul meu nu mi-a povestit nimic, niciodată despre această relație!

Nu ne-a prezentat-o, nici nu era cazul, erau foarte tineri, erau la liceu. La noi în Moldova este o tradiție și anume că partenerul de viață al unui tânăr se prezintă părinților înainte de nuntă. Acum în vremurile astea, pe care le trăim, nu mai este așa ceva.

Nu am avut mărturisiri de astea. Este și a fost un bărbat foarte discret. Cred că se și supără și acum dacă insist pe asemenea subiect. Nici acum nu intru în viața lui chiar dacă s-a așezat la casa lui”, declara Alexandru Arșinel, pentru Impact.ro.

7.2 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.