Cum arată apartamentul Biancăi Drăgușanu din Dubai. Fosta asistentă tv l-a scos la vânzare, cere aproape 400.000 de euro pe el

Vezi cum arată locuința vedetei din Dubai!

Bianca Drăgușanu este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din showbiz-ul autohton. Deși apare destul de rar la televizor, vedeta se poate lăuda cu o comunitate numeroasă de fani pe rețetele sociale. Acolo, diva îi ține la curent pe cei care o urmăresc cu tot ceea ce se întâmplă nou în viața ei. Recent, a anunțat că își scoate la vânzare apartamentul din Dubai. Iată cum arată imobilul pe care fosta asistentă TV cere aproape 400.000 de euro!

Bianca Drăgușanu își vinde apartamentul din Dubai

În ultima perioadă, Bianca Drăgușanu este prezentă pe primele pagini ale publicațiilor mondene cu noile schimbări din viața ei. Blondina și-a făcut un lifting facial, s-a refăcut și îi merg foarte bine afacerile, așa că nu are niciun motiv să se plângă.

Totodată, ea are numeroși fani în mediul online, care-i urmăresc postările. De curând, vedeta i-a anunțat pe fani că își vinde apartamentul din Dubai, chiar pe rețelele sociale, acolo unde a postat câteva imagini din interiorul locuinței și a oferit mai multe detalii.

Cum arată locuința de 400.000 de euro din Dubai a Biancăi Drăgușanu

Așa cum am precizat și mai sus, Bianca Drăgușanu și-a scos la vânzare apartamentul din Dubai. În urmă cu puțin timp, vedeta a publicat mai multe imagini din interiorul locuinței, pe rețelele sociale.

Tot acolo, ea a oferit mai multe detalii. ”Vând apartament proprietate personală, 65 mp, mobilat complet, Aykon Tower et 43, situat în Business Bay. Preț 398 de mii de euro. Detalii în privat 😎”, a scris diva, pe pagina ei de Instagram.

Te-ar mai putea interesa și Bianca Drăgușanu și-a etalat noul bolid de lux. Costă o avere și arată spectaculos: „N-ai față pentru mașina aia” FOTO!

Motivul pentru care a decis să vândă apartamentul

În urmă cu câteva zile, Bianca Drăgușanu a dezvăluit și motivul pentru care a decis să vândă locuința din Dubai. ”Pentru că vreau o casă, poate și în Dubai, și în România.

Deci, am un apartament studio în Aykon Tower, în Business Bay. Este un apartament foarte frumos, care poate intra și în Airbnb (….)

Îl vând, prețul este foarte bun și urmează să fac investiții mai mari”, a mai transmis fosta asistentă TV, pe pagina ei de Instagram.

Te-ar mai putea interesa și Claudia Pătrășcanu a publicat mesajele de la Gabi Bădălău. Ce îi declara în timpul relației lui cu Bianca Drăgușanu: “Ești minunată”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se întâmplă cu Kate Middleton și prințul William, după anunțul șocant al bolii
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *