Cum arată bărbatul ideal pentru tine, în funcție de zodia ta. Perechea potrivită pentru personalitatea ta

Ce calități te atrag la un bărbat, în funcție de zodia ta

Scris de: Daoud Andra

18 Nov. 2022

Cum arată bărbatul ideal pentru tine, în funcție de zodia ta. Perechea potrivită pentru personalitatea ta

Fiecare femeie este unică și are nevoi și așteptări diferite de la partener. În funcție de semnul zodiacal sub care s-au născut, femeile au anumite așteptări de la bărbații de lângă ele. Cum arată bărbatul ideal pentru tine și ce calități trebuie să aibă, pentru a te cuceri pentru totdeauna.

Cum trebuie să fie bărbatul ideal pentru tine, în funcție de zodia ta

Atunci când vine vorba despre compatibilități în cuplu, unele zodii pur și simplu sunt făcute unele pentru altele. Femeile au așteptări diferite de la partener, iar unele dintre acestea sunt influențate și de zodia sub care s-au născut. Iată ce calități trebuie să aibă bărbatul ideal, pentru femeile din fiecare zodie în parte!

Berbec

Aceste femei sunt raționale și independente, au spirit de aventură și le place să fie pe cont propriu. Au nevoie de un partener care să le răsfețe și să le respecte autonomia, care să fie încrezător și sincer și să poată purta o conversație inteligentă.

Taur

Nativele Taur țin foarte mult la tabieturile lor, însă când sunt într-o relație, se dedică trup și suflet partenerului. Acesta trebuie să fie romantic și pasional, dar și potent financiar. Aceste femei au nevoie de soți care să știe ce vor, puternici și hotărâți și capabili să susțină familia.

Gemeni

Femeile Gemeni sunt sociabile și adoră aventura. Partenerul lor trebuie să țină pasul cu ele, indiferent de situație, să fie amuzant și tot timpul gata de acțiune. De asemenea, au nevoie de un bărbat sincer, care să le spună în față ce gândește.

Cum arata barbatul ideal pentru tine in functie de zodia ta 1
Ce calități te atrag la un bărbat, în funcție de zodia ta

Rac

Aceste femei sunt sensibile și iubitoare și vor să le ofere partenerilor tot ce este mai bun și să primească, la rândul lor, același lucru. Au nevoie de un iubit onest, capabil și sigur pe el, care să le ofere o relație sănătoasă.

Leu

Nativele Leu au nevoie de parteneri loiali și motivați. Dacă un bărbat nu le oferă aceste lucruri, ele vor pleca rapid. Soțul ideal trebuie să fie pasional, generos și direct.

Fecioară

Aceste femei sunt misterioase și romantice, greu de citit și nu se deschid în fața oricui. Pentru a le cuceri, un bărbat trebuie să aibă răbdare, să fie cu picioarele pe pământ și să le susțină în tot ce fac.

Citește și: Câte zodii are zodiacul indian. Ce aduce în plus față de zodiacul european

Balanță

Femeile Balanță sunt foarte încăpățânate și analizează în cele mai mici detalii orice situație. Într-o relație au nevoie de loialitate și armonie și de comunicare deschisă.

Scorpion

Nativele acestei zodii sunt pasionale și trăiesc intens totul. Au nevoie de un partener pe măsură, dar care să le și tempereze, în același timp. Nu trebuie să îi lipsească simțul umorului, răbdarea și empatia.

Săgetător

Aceste femei se remarcă prin spiritul de aventură și spontaneitate. Profită de orice ocazie pentru a încerca ceva nou și au nevoie de un partener pe măsură. Soțul ideal trebuie să fie pasional și să aibă simțul umorului.

Citește și: Zodii norocoase în 2023. Astrele sunt de partea lor. Pentru ce nativi se anunță un an plin de succes

Capricorn

Sunt femei serioase și raționale, care au nevoie de parteneri care să spargă monotonia. Pentru a se conecta la nivel profund cu un bărbat, trebuie ca acesta să fie ambițios, muncitor, dar și dornic de distracție.

Vărsător

Nativele acestei zodii sunt creative și aventuroase, iar partenerii lor trebuie să le facă față. Au nevoie de bărbați pasionali și fermecători, sociabili și care să aibă încredere în ei.

Pești

Aceste femei sensibile știu să folosească slăbiciunile în avantajul lor. Sunt sincere atunci când nu le place ceva și au nevoie de parteneri atenți și grijulii, care să le ofere zilnic iubire și pasiune.

9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.