Cum arăta Camelia Mitoșeru în tinerețe. Imagini superbe cu mama lui Mihai Mitoșeru, era de o frumusețe răpitoare, cu forme apetisante

Care a fost marea sa iubire

Scris de: Daoud Andra

15 Mar. 2024

Camelia Mitoșeru păstrează, la peste 70 de ani, o parte dintre trăsăturile care au consacrat-o. În tinerețe, mama lui Mihai Mitoșeru era o actriță de teatru de revistă foarte curtată și atrăgea atenția oriunde se ducea. Imagini de colecție din perioada sa de glorie.

Camelia Mitoșeru, o frumusețe răpitoare în tinerețe

Ajunsă în prezent la vârsta de 72 de ani, Camelia Mitoșeru a rămas aceeași femeie cochetă din tinerețe, chiar dacă silueta ei a suferit unele modificări. Pe vremea când juca pe scenele teatrelor de revistă, mama lui Mihai Mitoșeru era o femeie suplă, dar cu forme, care frângea multe inimi. În perioada ei de glorie, a jucat pe scene naționale și internaționale, talentul ei fiind aplaudat inclusiv în URSS, Israel, China, Austria, SUA sau Japonia.

La un moment dat, actrița chiar a primit o oportunitate de a emigra în Canada, însă a refuzat-o, pentru a-și putea crește copilul. Camelia Mitoșeru îl avea deja pe fiul ei, Mihai, și nu a putut da curs propunerii primite, astfel că a ales să se dedice creșterii lui.

Citește și: Prin ce trece Mihai Mitoșeru de fiecare dată când vorbește cu o femeie: „În primul rând, vor să o cunoască pe mama!” VIDEO EXCLUSIV

”Nu puteai să-l aduci oricând, oriunde, nu te puteai baza pe asta, el trebuia să dea treapta în clasa a VIII-a și uite așa am pierdut eu trenul vieții mele. Venitul pe care mi-l propuneau ei nu se putea compara cu cel din țară”, a povestit, la un moment dat, Camelia Mitoșeru.

Mihai Mitoșeru și mama sa

S-a căsătorit de două ori cu același bărbat

Mama lui Mihai Mitoșeru a fost curtată intens toată viața, însă a mărturisit că a avut o singură mare iubire pe tot parcursul vieții. A trăit o poveste de dragoste intensă cu tatăl lui Mihai Mitoșeru, cu care s-a căsătorit de două ori și căruia i-a organizat înmormântarea și parastasurile, după obicei. Femeia a divorțat de el, la un moment dat, din cauza unui viciu pe care acesta îl avea, dar s-au recăsătorit pentru a-l ajuta să-și recupereze casa.

Citește și: Anunțul făcut de Mihai Mitoșeru la 4 ani de la despărțirea de Noemi: “Am fost proști că am divorțat!” VIDEO EXCLUSIV

”Mitoșeru niciodată nu avea niciun leu. Tot timpul am știut că are patima asta, a jocurilor de noroc. El în fiecare zi pleca de acasă. Nu-l întrebam. La un moment dat, când Mihai avea șase ani, am zis că vreau să stau singură. Am băgat divorț. M-am măritat a doua oară cu el, dar nu am mai făcut amor cu el. M-am măritat cu cu el să-i iau apartamentul pe care îl pierduse de la Unirii. A murit cu poza mea pe masă. Eu m-am mutat la el când murise doamna.

Am locuit în aceeași casă, dar nu să facem amor. Am luat banii, am cumpărat casa în care stau, i-am luat și lui Mihai apartament, după ani de procese am primit despăgubiri”, a povestit fosta actriță, în emisiunea ”După faptă și răsplată”, a Cristinei Șișcanu, de la Metropola TV.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *