Cum arată Corina Dănilă la 51 de ani și cu ce se ocupă după plecarea din televiziune. Multe femei ar fi invidioase pe ea

Scris de: Dana Cazacu

13 Aug. 2023

Corina Dănilă s-a născut pe data de 24 ianuarie 1972, în orașul Pașcani, din județul Iași. Și-a început cariera în Televiziunea Română în 1994 fiind crainic TV și prezentator de știri la TVR Internațional. Astăzi, chiar dacă s-a retras din televiziune, Corina Dănilă este prezentă în continuare în mediul online. Aici, postează fotografii frecvent, chiar și atunci când fosta prezentatoare nu este machiată. Iată așadar cum arată Corina Dănilă la 51 de ani și cu ce se ocupă după plecarea din televiziune. Multe femei ar fi invidioase pe ea.

Cum arată Corina Dănilă la 51 de ani și cu ce se ocupă după plecarea din televiziune. Multe femei ar fi invidioase pe ea

De ceva vreme, Corina Dănilă, fosta actriță din serialul Numai iubirea, nu se mai află în lumina reflectoarelor. În ultimii ani, aceasta nu a mai apărut atât de des pe vreun post de televiziune. Pe de altă parte, ea este foarte activă pe rețelele de socializare. De exemplu pe Instagram, actrița are 68, mii de urmăritori.

În prezent Corna Dănilă are vârsta de 51 de ani și arată mai tânără decât vârsta reală pe care o are, fiind foarte frumoasă și păstrându-și trăsăturile pe care le avea înainte să fie cunoscută publicului. Actrița se pozează și postează fotografiile în care nu are aplicat machiaj, fiind astfel felicitată de cei care le văd, pentru cum arată.

Cu ce se ocupă astăzi Corina Dănilă

Crina Dănilă a fost prezentatoarea emisiunii Gala umorului, de la TVR 2, până nu de mult, în prezent fiind prezentată de Dragoş Huluba și Mirela Zeţa.

Corina Dănilă a avut probleme de sănătate din cauza kilogramelor în plus pe care le avea și din cauza cărora nu se simțea bine în propria piele. Din această cauză fosta prezentatoare și-a schimbat stilul de viață, astfel reușind să slăbească peste 20 de kilograme. Aceasta a renunțat la zahăr, prăjeli și pâine și nu mai mănâncă seara. De asemenea ea mănâncă doar atunci când îi este foame, puțin și des. Iată ce a povestit actrița, conform celor de la viva.ro:

Cum arată Corina Dănilă la 51 de ani și cu ce se ocupă după plecarea din televiziune. Multe femei ar fi invidioase pe ea

“Am avut o criză de spate în 13 martie 2017. A venit pe fondul kilogramelor acumulate şi a modificării inclusiv a centrului de greutate. A fost, în primul rând, motivaţia legată clar de sănătate, sigur că exista şi dorinţa de a arăta mult mai slabă, din respect pentru telespectatori.

Nu mă simţeam foarte bine în pielea mea. Am apelat la ajutorul unor specialişti. Fizioterapie, kinetoterapie, nutriţie, endocrinologie. Haotic mâncam, atunci când apucam, prostii, tot ce prindeam”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce înțelegere au făcut Cristi Borcea și Valentina Pelinel
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Scandalul momentului! Ce s-a aflat despre MILIONARUL pe care Halep îl iubeşte. Este îngrozitor pentru...
INCREDIBIL! Primele imagini cu noul iubit al Simonei Halep! E un milionar cu 25 de...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Cât valorează casa lui Florin Piersic din Cluj Napoca. Vila de pe malul Someșului a...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun...
Mirabela Dauer și-a îngrijorat fanii! Cum a ajuns să arate artista FOTO
Scandal în Paradis: Jennifer Lopez și Ben Affleck la un Pas de Divorț?
Meghan Markle și Prințul Harry Strălucesc în Prima Lor Vizită Oficială în Nigeria
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:...
"M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *