Cum arată Dana Budeanu în costum de baie, la 43 de ani: ”Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă”

Imaginea a strâns zeci de mii de aprecieri
Cum arată Dana Budeanu în costum de baie, la 43 de ani: ”Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă”

Dana Budeanu, foarte activă pe rețelele de socializare, le-a făcut o surpriză urmăritorilor ei. Cunoscuta vedetă a publicat o fotografie cu ea în costum de baie.

Cum arată Dana Budeanu în costum de baie, la 43 de ani

Dana Budeanu publică zilnic pe rețelele de socializare multe mesaje și fotografii. Printre ele sunt și imagini cu ea, iar recent a postat și o fotografie în care apare în costum de baie. Vedeta în vârstă de 43 de ani a pus alături și un mesaj, în stilul său caracteristic.

“I m too smart to be beautiful (n.r. Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă”, a scris Dana Budeanu în dreptul fotografiei cu ea în costum de baie.

Dana Budeanu în costum de baie
Dana Budeanu în costum de baie

Nu există comentarii în dreptul fotografiei cu Dana Budeanu la piscină, însă a primit peste 25 000 de aprecieri de la fanii săi.

Ce face Dana Budeanu pentru a se menține în formă. Cum arată meniul ei

Dana Budeanu este foarte atentă la ceea de mănâncă, dar recunoaște că uneori își face și micile plăceri. Dacă în fiecare dimineață mănâncă rodie, la prânz de obicei paste și are grijă să aibă și cină, există și zile când se înfruptă dintr-o bucată de tort. Chiar și așa, vedeta se bucură dintotdeauna de o siluetă de vis.

„Eu mănânc rodie în fiecare dimineață. Eu alte fructe nu mănânc pentru că nu îmi plac, în afară de rodie și de ananas. În weekend, dimineața fac excepție și mănânc tort. Dar, tortul ăla îl mănânc în general noaptea, pe la 12.00 – 13.00.Dimineața mănânc rodie. La prânz mănânc de obicei paste. Nu mănânc carne decât foarte rar, nu mănânc mâncare gătită, din aceea cu sos. Mănânc și seara, iar noaptea o felie de tort. Rodia de dimineață… aproape ca a luat locul salutului pe care-l primesc când mă întâlnesc cu persoane pe care le cunosc sau nu, care-mi spun sau mă întreabă despre aceasta.. da, o consum zilnic, în cursul săptămânii dimineața, pentru că nu am timp de nimic, mă trezesc la șase fără un sfert și am foarte multe de făcut până plec cu fetițele din casă”, a scris Dana Budeanu pe Instagram.

Dana Budeanu se căsătorește

Potrivit informațiilor Playtech, Dana Budeanu ar urma să se căsătorească în curând, departe de România. Ea și partenerul ei, Andrei Hrebenciuc, ar urma să își unească destinele într-o locație exclusivistă, mai exact pe Coasta de Azur. Este una dintre destinațiile preferate de Dana Budeanu. Evenimentul va fi unul restrâns, doar cu persoanele foarte apropiate.

Locația exactă a nunții le va fi dezvăluită invitaților cu doar câteva zile înainte de nuntă. Dana Budeanu ar urma să poarte în ziua ceas mare o rochie creată chiar de ea. În trecut, Dana Budeanu a fost căsătorită cu Radu Budeanu, alături de care are două fetițe.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
8.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *