Dana Budeanu se mărită. Pregătiri intense pentru nunta secretă. Unde va avea loc marele eveniment VIDEO

Dana Budeanu, pregătită să spună „Da”.

Scris de: Daoud Andra

18 Oct. 2022

Dana Budeanu se mărită. Pregătiri intense pentru nunta secretă. Unde va avea loc marele eveniment VIDEO

Dana Budeanu a fost întotdeauna discretă cu privire la viața ei personală. De ceva timp, creatoarea de modă trăiește o poveste de dragoste cu Andrei Hrebenciuc, fiul fostului politician Victor Hrebenciuc. Cei doi s-ar pregăti să facă marele pas și să se căsătorească  într-o locație exclusivistă, iar primele detalii au ieșit la iveală. Dana Budeanu se mărită pentru a doua oară, la 43 de ani.

Dana Budeanu se mărită, iar detaliile au fost puse la punct

Dana Budeanu este foarte activă în mediul online, însă rar dă detalii din viața personală. Cu toate că este prezentă tot timpul pe internet, vedeta preferă să își țină viața de familie departe de ochii curioșilor. Din când în când, ies la iveală amănunte interesante despre creatoarea de modă. Acum, se pare că Dana Budeanu se pregătește de nuntă, iar detaliile pentru eveniment au fost puse la punct.

Potrivit surselor Playtech, vedeta ar urma să se căsătorească în curând, departe de România. Ea și partenerul ei, Andrei Hrebenciuc, ar urma să își unească destinele într-o locație exclusivistă, mai exact pe Coasta de Azur.


Această destinație se numără printre preferatele Danei Budeanu atunci când vine vorba despre vacanțe și în fiecare vară petrece câte o lună acolo.

Evenimentul ar urma să fie unul restrâns, iar viitoarea mireasă s-a ocupat de organizare. Pe lista de invitați se află doar persoanele foarte apropiate vedetei. Locația exactă a evenimentului le va fi dezvăluită invitaților cu câteva zile înainte de nuntă. Dana Budeanu ar urma să poarte în ziua nunții o rochie creată chiar de ea.

dana budeanu se marita 2
Dana Budeanu ar urma să îmbrace rochia de mireasă pentru a doua oară

Dana Budeanu a mai fost căsătorită

Creatoarea de modă a mai fost căsătorită în trecut. În timpul mariajului cu Radu Budeanu, s-au născut cele două fetițe gemene ale vedetei, care acum sunt adolescente. În 2021, Dana Budeanu s-a afișat pe rețelele sociale purtând un inel cu diamante și a scris în dreptul imaginii: „I don’t date, I marry” (Eu nu ies la întâlniri, eu mă căsătoresc). Presa a scris atunci că vedeta s-ar fi logodit cu Andrei Hrebenciuc, însă ea a dezmințit zvonurile.

Dana Budeanu a vorbit, la un moment dat, în cadrul unei emisiuni TV, despre divorț. Ea a spus că nu crede că o căsătorie care se termină cu un divorț este o căsătorie adevărată.

„Eu nu cred în divorț. Eu nu cred că există o căsătorie care se termină în divorț și, deci, nu cred în divorț. Adică, o căsătorie care se termină în divorț nu este o căsătorie. Nu știu neapărat dacă am câștigat sau am pierdut, dar, cu siguranță, copiii mei nu au pierdut nimic. Adică, acesta a fost un examen fenomenal pe care l-am trecut fantastic, lucru de care sunt mulțumită astăzi”, spunea Dana Budeanu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
6.7 104 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *