Cum arată fata cea mare a lui Cabral, la 21 de ani. Imagini rare cu Inoke, alături de frații ei mai mici

Vezi cum arată fata cea mare a prezentatorului TV!

În prezent, Cabral e căsătorit cu Andreea Ibacka și împreună au doi copii, pe Namiko și pe Tiago. Însă, înainte de acest mariaj, celebrul prezentator s-a iubit cu Luana Mitran. Cei doi au fost căsătoriți între 2000 și 2006, iar din rodul dragostei lor a rezultat o fiică minunată, Inoke, care acum are 21 de ani. Iată câteva imagini rare cu ea. Vezi cum a apărut alături de frații ei mai mici!

Cum arată Inoke, fiica cea mare a lui Cabral

Cabral nu mai are nevoie de niciun fel de introducere, fiind unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV din România. El se poate lăuda cu o carieră de lăudat în televiziune, dar și cu o familie frumoasă.

Moderatorul este căsătorit încă din anul 20011 cu actrița Andreea Ibacka, iar împreună au doi copii, o fetiță și un băiețel, pe Namiko și pe Tiago. Însă, Cabral mai are o fiică, rezultată din mariajul cu Luana Mitran, pe Inoke.

Prezentatorul TV şi-a vizitat fiica în Olanda

Din păcate, Cabral nu o are mereu alături pe Inoke, asta pentru că tânăra de 21 de ani este stabilită de ceva timp în Olanda, acolo unde studiază Științele Comunicării, dar și lucrează.

Cu toate astea, cei doi, tată și fiică, ţin legătura prin telefon și se văd prin intermediul rețelelor sociale. Ei vorbesc mereu, iar când prezentatorul TV îşi face timp, călătoreşte în Olanda pentru a-și vedea copilul. Acest lucru s-a întâmplat chiar de curând.

Te-ar mai putea interesa și Cum se gestionează banii în familia lui Cabral și a Andreei Ibacka: “Pe asta se duc!”!

”Parcă mă uit la un film din ăla frumos”

Recent, Cabral și-a luat soția și cei doi copii și împreună au plecat în Olanda pentru a o vedea pe Inoke. Acolo, toți cinci s-au bucurat de momente plăcute și au luat parte la un festival, la Comic Con Holland și la Elfia. Prezentatorul TV a profitat de ocazie și și-a fotografia copiii, iar imaginile au ajuns pe internet.

”Ăștia sunt ai mei. Toți trei. Și stau în spatele lor și fur poze cu ei și efectiv mi-e greu să respir când îi văd cum țopăie mulțumiți în fața mea… Parcă mă uit la un film din ăla frumos, în care cumva – uimitor! – joc și eu. Mulțumesc”, a scris Cabral Ibacka, pe Instagram, în dreptul pozelor.

Te-ar mai putea interesa și Singura regulă pe care Cabral a stabilit-o în relația cu fiica cea mare, Inoke: „Să nu mă învârt ca o găină pe la Universitate și tu să fii în Unirii” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *