Singura regulă pe care Cabral a stabilit-o în relația cu fiica cea mare, Inoke: „Să nu mă învârt ca o găină pe la Universitate și tu să fii în Unirii” VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit despre fiica lui cea mare

Cabral Ibacka se bucură de doi copii alături de Andreea Ibacka, Namiko și Tiago. În același timp, prezentatorul mai are o fiică dintr-un mariaj anterior cu Luana Ibacka, Inoke. În exclusivitate pentru Ego.ro, acesta a vorbit despre etapele prin care a trecut în momentul în care fiica sa a atins vârsta adolescenței, dar și regula pe care a avut-o pentru a se asigura că aceasta este mereu în siguranță.

Cabral, dezvăluiri despre fiica lui cea mare

 

Cabral Ibacka nu se teme de momentele în care Namiko și Tiago o să iasă în club atunci când o să crească, mai ales pentru că a trecut prin această etapă cu fiica lui cea mare, Inoke. Acesta a punctat că educația îi pregătește pe copii pentru adolescență, astfel că nu l-a ajutat tot ce i-au spus apropiații cu privire la fricile pe care trebuie să le aibă un tată de fată:

“Eu am învățat de la cea mare, de la Inoke, că îți poate fi frică de orice pentru că acel orice o să vină peste tine! Degeaba îți este frică, degeaba te pregătești. Auzi: “Să îți iei o pușcă mare!”. Să îți iei o pușcă mare să îți dai cu ea în cap pentru că dacă vrea să iasă în oraș, iese în oraș! “Mamă, să o păzești!”. Lasă, lasă, că se păzește singură! E pace!

Atunci când ești tată de fată, toată lumea te pune în gardă: “Mamă, să vezi ce o să fie, cum o să fie!”. Nu! Ție o să îți fie frică de ea dacă vrei să îți fie frică de cineva, dar nici asta nu te ajută! Educația, cumva, pregătește copilul pentru ce urmează să facă! Noi când suntem tineri rupem ușa! Oricum se va întâmpla!”

Citește și: Tiago nu îi calcă pe urme tatălui său din punct de vedere sportiv. Cabral: ”Până acum este găină fără cap. Poate vrea să cânte la harpă, e alegerea lui” VIDEO EXCLUSIV

Ce regulă a avut pentru Inoke

Cabral Ibacka a recunoscut că a învățat anumite trucuri alături de fiica lui cea mare, Inoke. Prezentatorul de televiziune și-a dorit ca întotdeauna să știe unde se află tânăra pentru a interveni în cazul în care are nevoie de ajutorul său:

“Ne-am învățat reciproc trucuri! Eu știam tot timpul unde e. I-am zis: “Orice faci, oriunde te duci, nu am o problemă că te duci, vreau să știu unde ești!”. Dacă se întâmplă ceva, vreau să știu de unde să încep să te caut! Să nu mă învârt ca o găină pe la Universitate și tu să fii în Unirii!

Vreau să știu de unde încep, dacă Doamne ferește se întâmplă ceva! Știam tot timpul unde e! Chiar dacă nu era neapărat ora care mi-ar fi convenit mie, petrecerea care mi-ar fi convenit mie sau anturajul! Toți ne dorim ca copiii noștri să stea lângă bibliotecari și cântăreți la harpă!”

Citește și: Cabral are două mari slăbiciuni. Niciuna nu este soția lui, Andreea: “Ele două m-au nenorocit. Recunosc oficial” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *