Tiago nu îi calcă pe urme tatălui său din punct de vedere sportiv. Cabral: ”Până acum este găină fără cap. Poate vrea să cânte la harpă, e alegerea lui” VIDEO EXCLUSIV

”Mai mult decât atât eu am și Școala Națională de Antrenori absolvită”

Cabral este plin de pasiuni, de la sport, muzică, televiziune, astfel încât nu există lucru de care să spună că nu îl poate face sau pe care să nu-l fi încercat măcar o dată. Totuși, una dintre cele mai mari pasiuni ale lui continuă să fie sportul, nu doar pe cel pe care l-a practicat ani la rândul, ci de toate felurile. Cabral mărturisește în exclusivitate pentru EGO.ro că cele două fiice i-au moștenit pasiunea încă din primii ani de viață, însă nu același lucru poate spune și despre fiul lui, Tiago.

”Am văzut toate meciurile pe stadion”

Pe Cabral l-am întâlnit la evenimentul organizat de Grasu XXL cu ocazia lansării casei sale de producții, unde nu a venit în calitate de artist, ci să se distreze. Pentru cei care încă nu  știu, în puținul timp liber de care dispune Cabral, face parte din trupa, ”HollyGoog Gang”.

Este vorba de un proiect format din trei DJ care pune un amestec de piese vechi, unele originale și altele remixate, la care adaugă beat-uri și piese noi, pentru aceștia contând mai mult starea și distracția publicului și nu demonstrarea abilităților muzicale.

”Nu am venit cu trupa, băieții sunt în altă parte. Avem niște probe tehnice pe care trebuie să le facă și oricum noi suntem o trupă de DJ care punem ”open format” nu doar hip-hop. În seara asta este vorba de hip-hop și atunci doar ascuns”, ne-a declarat Cabral, care și-a ales ca ținută vestimentară echipamentul oficial al Naționalei României de Fotbal.

Citește și: Motivul pentru care Andreea Ibacka nu i-a gătit lui Cabral în primele luni de relație VIDEO EXCLUSIV

”Faptul că presupui că am venit de la fotbal spune mai multe despre tine, decât despre mine. Eu vin de la nuntă. Glumesc, vin de la filmare și oricum, de când ne-am calificat, eu nu mai ies din echipamentul oficial al României, al echipei de fotbal.

Ne-am calificat, mergem în Germania. Îi rupem. Am văzut toate meciurile pe stadion. Ca orice tânăr dinamic și crazy”, a mai completat prezentatorul emisiunii ”Săriți de pe fix”, cu privire la ținuta pe care o alesese pentru evenimentul respectiv.

”Eu sunt antrenor de sport”

Apariția lui în echipament sportiv nu a fost una oarecare, căci Cabral este un sportiv în toată regula. Fost luptător de kickboxing și antrenor de Tae Bo, de-a lungul timpului a câștigat mai multe competiții, iar în momentul de față, oricând poate intra în sală în calitate de antrenor.

”Eu sunt antrenor de sport. Asta este facultatea pe care am făcut-o, pentru asta sunt pregătit. Mai mult decât atât eu am și Școala Națională de Antrenori absolvită. Ba mai mult decât atât, am 18 ani de sport și cred că în sală, în primul rând înveți să relaționezi și să înveți de la ceilalți și să îi înveți pe ceilalți”, ne-a declarat Cabral.

Citește și: Cabral are două mari slăbiciuni. Niciuna nu este soția lui, Andreea: “Ele două m-au nenorocit. Recunosc oficial” VIDEO EXCLUSIV

Pe de altă parte, cu toate că are experiență cu copii mici, recunoaște că nu s-ar descurca cu o grupă de micuți. ”Nu există sală în care se antrenează un om. În toată sala aia sunt foarte mulți și tu încerci să iei de la fiecare ce are mai bun, și atunci când cineva îți cere ceva, o explicație, să îi dai, astfel încât să devenim cu toți mai buni. Cu 30 de copii o dată este greu spre imposibil. Te mănâncă”, a povestit amuzat Cabral.

Culmea este că, atât Inoke, cât și Namiko au fost pasionate de sporturile practicate de tatăl lor și au intrat în sală de la vârste foarte mici. Cu atât mai mult, Namiko se antrenează în continuare cu bunicul ei, tatăl lui Cabral, și pare mai mult decât pasionată de tae bo li kick boxing. Nu același lucru spune Cabral și despre fiul său, Tiago.

”Tiago merge la sală. Namiko face kickbox cu bunicul ei, cu tatăl meu, dar Tiago merge și el. Dar până acum este găină fără cap. Nu că nu îi place, nu înțelege ce se întâmplă acolo. El așa ar da cu pumnul, dar nu prea știe care, cum, cine, pe cine batem. Poate vrea să cânte la harpă, e alegerea lui. Vedem”, a mai completat amuzat Cabral pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *