Motivul pentru care Andreea Ibacka nu i-a gătit lui Cabral în primele luni de relație. „A fost, în schimb, o perioadă demo în care mergeam pe tocuri prin casă, mă trezeam înaintea lui să mă machiez” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Ibacka: „Am făcut împreună o pâine cu care îți spargi capul”

În timp ce multe domnișoare încearcă să-și arate veleitățile de gospodine în primele zile de relație cu bărbatul iubit, Andreea Ibacka și-a pus alte calități în valoare. Asta nu pentru că soția lui Cabral nu se pricepe la gătit, ci pentru că prezentatorul emisiunii „Ce spun românii” avea un apartament de burlac deloc pe măsura partenerei sale de viață. Andreea Ibacka a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că s-a simțit ca un pitic în casa uriașului în prima parte a relației lor.

Andreea Ibacka, despre începutul relației cu Cabral

Cabral și Andreea Ibacka nu s-au mutat împreună încă din prima zi de relație, ci au locuit o perioadă și în apartamentul de burlac al prezentorului TV, în versiunea pe care el o făcuse pentru a se simți confortabil.

„Când am ajuns pentru primele dăți la el acasă, îți dai seama apartament de burlac, amenajat să vină să doarmă doar așa din când în când, nu avea nimic la bucătărie.

Adică bucătăria era de decor și, mai mult decât atât, pentru că el întotdeauna a suferit de faptul că nu își găsește nici haine, nici pantofi, nici chiar mobilier pe măsura lui, își făcuse pe comandă o bucătărie, chiar îmi aduc aminte, la care el să nu se mai aplece foarte mult la chiuvetă, și așa că blatul de la bucătărie îmi venea undeva sub bărbie aproape.

Citește și: Motivul pentru care Andreea Ibacka nu și-a păstrat rochia de mireasă drept amintire. „Eu am un soț pe vechi, pe rit vechi” VIDEO EXCLUSIV

Deci să gătesc acolo? Doar să mă chinui și să toc mic-mic vreo omletă sau ceva”, a povestit Andreea, mărturisind însă că încerca să-l impresioneze altfel, nu prin abilitățile ei în bucătărie.

„Dar găteam. A fost o perioadă demo în care mergeam pe tocuri prin casă, mă trezeam înaintea lui să mă machiez. Chestii din astea crazy de tineret, acum cine mai are timp de așa ceva? În perioada aceea îi și găteam”.

„Dintre toate treburile casnice, gătitul este activitatea mea preferată”

Deși Cabral nu este chiar atât de neîndemănatic când vine vorba de gătit, preferă să pozeze într-un adevărat dezastru, lucru care nu o deranjează deloc pe Andreea, mai ales că aceasta susține că adoră să intre în bucătărie, ba chiar considerând gătitul o formă bună de relaxare.

„Mie chiar îmi place să gătesc. Adică dintre toate treburile casnice este activitatea mea preferată. Și mă și pricep cât de cât. Înafară de prăjituri, dar o am pe Majda, prietena mea, care face prăjituri, mă completează, deci putem să punem de-o masă chiar sănătoasă de sărbători”.

Citește și: Ce a descoperit Andreea Ibacka despre ea pe Tik Tok: „Nu mi se pare corect. Chiar vă rog să dați report” VIDEO EXCLUSIV

În clipa de față cu doi copii mici, soția lui Cabral nu prea mai are timp să privească gătitul ca pe o relaxare, mai ales că fiica cea mare comentează de multe ori felul de mâncare pregătit de mama ei.

„Fac și pentru că trebuie, că avem foarte multe guri de hrănit în casă și fiecare cu meniu variat, Namiko cu fițele ei. Încerc să o scap de treaba asta și să o obișnuiesc să mănânce mai orice. Fratele ei, deși este mai mic, e mult mai flexibil cu meniul și el nu spune „NU”, adică în principiu mâncarea se mănâncă, nu se irosește. Bine, lui chiar îi place mult și la restaurant.

Citește și: Ce face Namiko, fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka, la doar 4 ani: „Are așa niște vorbe de om mare”. Cum se înțelege cu fratele ei mai mic, Tiago VIDEO EXCLUSIV

Cred că v-am mai povestit că eram la parcul de distracții și el nu era interesat de carusel, învârtitoare, el era fericit că-l primeau la restaurant. Când vedea scaunul de masă, cel de bebeluș, era cu gura până la urechi”, a mai povestit Andreea pentru EGO.ro, mărturisind că uneori privește gătitul ca pe o evadare de la alte treburi cotidiene.

„Dar gătesc mult și de plăcere. Într-adevăr uneori mă relaxează și fac o pauză de la alte cele și în același timp nu mă simt vinovată, că totuși rezolv o necesitate”.

Motivul pentru care Andreea Ibacka nu i-a gătit lui Cabral în primele luni de relație
Andreea și Cabral s-au cunoscut pe platourile de filmare și de atunci au rămas împreună

„Am făcut împreună o pâine cu care îți spargi capul”

Dacă în perioada în care erau doar ei singuri, fără cei doi copii, Namiko și Tiago, obișnuiau să-și împartă activitățile, acum, Andreea și Cabral încearcă să-i integreze pe cei mici în majoritatea activităților.

„Lui Namiko îi place foarte mult să meargă cu mine la supermarket și acasă când ajunge, musai, trebuie să aranjăm cumpărăturile, că știe deja pe ce raft vine, în frigider, în dulap, fiecare produs. Trebuie să facem asta musai împreună. Dacă cumva am pus produsele și nu am așteptat-o este supărare. Mă mai ajută cu cățeii, le mai dă și lor să mănânce, bine, sub supravegherea mea, îți dai seama, pentru că are 4 ani.

Citește și: Andreea Ibacka nu se va mai bucura prea mult timp de prezența lui Cabral acasă. „Este greu de pensionat. Să nu credeți că el se plictisește și s-a apucat de croșetat” VIDEO EXCLUSIV

Am făcut împreună o pâine cu care îți spargi capul, că nu ne-a ieșit”, ne-a mai povestit Andreea, completând că de fiecare dată când are o activitate cu copiii, la care Cabral nu ia parte, îi trimite poze și filmulețe pentru a-i arăta fiecare pas din viața copiilor lor. Poze care, apoi ajung în social media, distribuite de Cabral ca și cum ar fi ale lui.

„Avem un grup de WhatsApp cu familia, cum se întâmplă în majoritatea familiilor, și acolo punem poze. Mi se întâmplă de multe ori ca eu să le trimit lor și după acea le văd în social media pe paginile lui Cabral. Păi ce am făcut?”

Video: Daniel Bălan

Urmăriți EGO.ro și pe
8.3 42 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *