Motivul pentru care Andreea Ibacka nu și-a păstrat rochia de mireasă drept amintire. „Eu am un soț pe vechi, pe rit vechi” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Ibacka a vrut să păstreze rochia, dar s-a răzgândit

În 2011, mai precis pe 5 iunie, Andreea Ibacka, pe atunci Pătrășcu, își unea destinul cu cel a lui Cabral într-un cadru ca-n povești. Povestea de dragoste dintre ei a început undeva în anul 2007, însă tânăra s-a lăsat destul de mult timp curtată. De aceea, în momentul în care a acceptat să devină doamna Ibacka, a vrut să fie totul extrem de bine pus la punct. După 12 ani de la eveniment, Andreea Ibacka a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro ce a făcut cu rochia de miresă, rochie la care a visat încă de când era mică.

Cum și-a ales Andreea Ibacka rochia de mireasă

Pe Andreea Ibacka am întâlnit-o la un eveniment în care se prezentau trend-urile în materie de nunți pentru 2023, îmbrăcată cu o rochie de mireasă diafană. Soția lui Cabral ne-a mărturisit că a făcut-o pentru emisiunea pe care o prezintă pe Happy Chanel, însă în același timp și-a dat seama că îi este și oarecum dor de una dintre cele mai importante zile din viața ei.

Citește și: Ce a descoperit Andreea Ibacka despre ea pe Tik Tok: „Nu mi se pare corect. Chiar vă rog să dați report” VIDEO EXCLUSIV

„Eu sunt Crăiasa Zăpezii acum, nu sunt mireasă. Dar să știi că în ziua nunții simt că nu m-am bucurat suficient pentru că am fost cumva agitată cu toate cele, cu organizarea, cu invitații și așa mai departe. Dar, ce să vezi, nu o să mai trăiesc niciodată ziua aceea. Însă după aceea am avut două botezuri superbe și cumva simt că am mai recuperat”, ne-a declarat amuzată Andreea Ibacka, completând că nu a avut nici cel mai mic dubiu atunci când și-a ales rochia de mireasă, știind de ani buni ce fel de model vrea să poarte.

„Eu am avut o direcție foarte clară, am vrut să fiu sirenă. Ariel practic, a fost modelul meu. A fost așa o rochie pe corp și evazată doar în partea de jos. Nu era cea mai comodă rochie pentru purtat o zi întreagă, dar am arătat așa cum mi-am propus, iar asta era cel mai important la respectivă. M-am mai luminat și eu între timp, acum am aflat că se poartă mai multe rochii în ziua respectivă, dar eu nu am venit cu fițele astea. Atunci eram micuță și nu i-am cerut soțului buget de cununia civilă, de ședința foto, pentru petrecere, pentru după petrecere, și așa mai departe, m-am conformat o zi întreagă în sirenă”.

Citește și: Ce face Namiko, fiica lui Cabral și a Andreei Ibacka, la doar 4 ani: „Are așa niște vorbe de om mare”. Cum se înțelege cu fratele ei mai mic, Tiago VIDEO EXCLUSIV

„Am vrut la un moment dat să o păstrez pentru Namiko”

Acum, la 12 ani de la fericitul eveniment, Andreea se uită cu nostagie la pozele de nuntă căci rochia pe care a purtat-o atunci nu o mai are de mult. Deși ar fi vrut, ca multe alte mirese, să păstreze ca amintire rochia în care a pășit în fața altarului, partenerul de viață i-a sugerat că nu este un lucru tocmai potrivit.

„Dar este o rochie pe care nu o voi uita niciodată. Nu o mai am. Nu știu dacă este sau nu adevărat, legenda spune că nu e bine s-o ții în casă. Pentru cei care încă țin toate superstițiile. Eu am un soț pe vechi, pe rit vechi și el, iar el ține cont de toate astea. Eu nu duc gunoiul după ce s-a întunecat, nu țin rochia de mireasă în casă, din astea”, a mai povestit amuzată prezentatoarea TV.

Motivul pentru care Andreea Ibacka nu și-a păstrat rochia de mireasă drept amintire
Andreea și Cabral Ibacka s-au căsătorit în urmă cu 12 ani

Citește și: Andreea Ibacka nu se va mai bucura prea mult timp de prezența lui Cabral acasă. „Este greu de pensionat. Să nu credeți că el se plictisește și s-a apucat de croșetat” VIDEO EXCLUSIV

Pe de altă parte, nici nu a putut veni cu un argument solid și anume că vrea să păstreze rochia pentru viitoarea fiică, asta pentru că din punct de vedere genetic, erau șanse aproape imposibile ca vreo fiică să poată repurta rochia de mireasă.

„Am vrut la un moment dat să o păstrez pentru Namiko, mă rog, pentru fiica noastră, pentru că a venit ceva ani mai târziu, dar m-am gândit că sunt toate șansele ca ea să nu meargă pe aceeași siluetă-talie, dacă mă înțelegi, tatăl ei având doi metri înălțime și o păstram practic degeaba. Așa că am dat-o. S-a bucurat de ea o altă mireasă”, a mai concluzionat Andreea pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Marele campion, AVENTURĂ amoroasă cu artista cunoscută de toată lumea! S-a aflat ce au făcut
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
BOMBĂ! Mititelu jr, internat la „Spitalul 9!” Ce au constatat medicii după ce a fost...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *