Cum arăta Georgina Rodriguez, înainte să-l cunoască pe Cristiano Ronaldo. Ipostaza în care a fost surprinsă chiar la locul de muncă

Cum arăta Georgina Rodriguez, înainte să-l cunoască pe Cristiano Ronaldo. Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo sunt împreună de mai bine de 6 ani și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din lumea sportului. Însă chiar dacă acum este cunoscută de o lume întreagă, nu multă lume știe cum arăta de fapt iubita fotbalistului la începuturile relației lor. Georgina este complet schimbată și nu mulți ar mai recunoaște-o în fotografii.

Cum arăta Georgina Rodriguez, înainte să-l cunoască pe Cristiano Ronaldo

Frumoasa argentiniancă a trecut printr-o serie de schimbări de-a lungul anilor. Ea și Cristiano Ronaldo s-au cunscut în 2016, pe când starul portughez evolua pentru Real Madrid. Ronaldo a remarcat-o pe iubita sa într-un magazin Gucci din capitala Spaniei.

Georgina lucra ca vânzătoare, însă viața i s-a schimbat complet după ce l-a cunoscut pe jucătorul lui Manchester United. Acest lucru se poate observa și din transformarea fizică din ultimii 6 ani.

Recent, presa internațională a publicat câteva de fotografii cu Georgina Rodriguez nemaivăzute până acum, care au fost făcute înainte ca portughezul să se îndrăgostească de ea.

Mamă a doi copii, argentinianca este acum schimbată total, așa cum se poate vedea în imaginile din galeria foto.

Georgina Rodriguez: „Asta e partea cea mai grea din relația cu Cristiano”

Georgina Rodriguez provine dintr-o familie normală, în care părinții ei au avut slujbe obișnuite. Odată cu începutul relației cu fotbalistul, viața ei s-a schimbat complet. Ea a mărturisit că nu își mai poate permite să facă lucruri simple pe care le făcea înainte. Este nevoie întotdeauna de o organizare minuțioasă pentru a avea parte de discreție.

„Asta e partea care este cea mai grea din relația cu Cristiano, să nu poți merge la un magazin, așa cum o fac toate cuplurile. Asta îmi lipsește foarte mult.

Uneori, mă gândesc că e minunat să avem atâtea lucruri frumoase, însă e greu să nu te poți duce pur și simplu la un bar. Trebuie să organizăm mereu totul minuțios, pentru ca oamenii să nu ne deranjeze.

Nu putem să ne ducem nici măcar să ne luăm copiii de la școală. Am pierdut multe lucruri pe care le aveam în trecut și cu care eram obișnuită”, a spus Georgina Rodriguez în cadrul unui interviu.

Cristiano Ronaldo, proprietarul „celei mai scumpe case din Portugalia”

Luna trecută, jucătorul lui Manchester United a făcut o achiziție colosală. Cristiano Ronaldo a cumpărat o casă în localitatea portugheză Quinta da Marinha, care se află la aproximativ 30 de kilometri de Lisabona. Acolo plănuiește fotbalistul să se mute după ce va agăța ghetele în cui.

Casa unde se vor muta Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, după ce portughezul se va retrage
Casa unde se vor muta Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, după ce portughezul se va retrage

Impozanta construcție l-a costat pe căpitanul Portugaliei nu mai puțin de 21 de milioane de euro. Presa din străinătate scrie că locuința este „cea mai scumpă casă din Portugalia”. Proprietatea are în total peste 3.000 de metri pătrați, cu o curte de 544 de metri pătrați. Lucrările sunt în desfășurare, iar termenul de finalizare este vara anului viitor.

Garajul casei este și el unul impresionant. Aici, Cristiano Ronaldo își va putea adăposti 20 dintre mașinile din colecția sa.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.