Georgina Rodriguez, prima apariție pe covorul roșu după tragedia suferită acum o lună. Iubita lui Ronaldo a atras toate privirile

Georgina Rodriguez a atras toate privirile pe covorul roșu
Georgina Rodriguez, prima apariție pe covorul roșu după tragedia suferită acum o lună. Iubita lui Ronaldo a atras toate privirile

Iubita lui Cristiano Ronaldo a atras toate privirile la Cannes zilele trecute, acolo unde a avut o ținută spectaculoasă. Georgina Rodriguez a avut prima apariție pe covorul roșu după tragedia din urmă cu o lună.

Georgina Rodriguez, prima apariție pe covorul roșu tragedia suferită acum o lună

Georgina Rodriguez a apărut pe covorul roșu cu o rochie foarte sexy, cu un decolteu adânc și spatele gol. Ținuta a fost accesorizată doar cu o pereche de cercei mici și sandale în aceeași nuanță cu rochia. Iubita lui Ronaldo a optat pentru o coafură clasică, având părul prins.

Jurnaliștii spun că iubita lui Cristiano Ronaldo a atras mai multe priviri decât Kylie Minogue, Shakira sau Ricky Martin, scrie impact.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Georgina Rodríguez (@georginagio)

Ce spun Georgina Rodriguez și Ronaldo despre nuntă

Georgina Rodriguez și Ronaldo formează un cuplu de mai bine de cinci ani, însă au evitat de-a lungul timpului să vorbească despre căsătorie. În filmul I am Georgina, Cristiano Ronaldo susținea că acest lucru se va întâmpla curând.

„S-ar putea întâmpla peste un an sau peste 6 luni sau chiar luna viitoare. Dar sunt 1.000% sigur că se va întâmpla”, a mărturisit Ronaldo (CR7).

Ce s-a întâmplat la nașterea gemenilor Georginei și ai lui Ronaldo

După aproape o lună de când Georgina Rogriguez și Ronaldo au trecut printr-o tragedie, unul dintre gemenii lor pierzându-și viața la naștere, tânăra pare că luptă să revină la o viață normală.

Cristiano Ronaldo a publicat un mesaj trist la scurt timp după ce s-a aflat că doar unul dintre gemeni a supraviețuit, mai exact fetița. Băiețelul însă, a murit.

„Cu cea mai mare tristețe trebuie să anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți orice părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu ceva speranță și fericire. Dorim să le mulțumim medicilor și asistentelor pentru toată îngrijirea și sprijinul lor de specialitate. Suntem cu toții devastați de această pierdere și vă rugăm să ne păstrați intimitatea în aceste momente foarte dificile. Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru. Te vom iubi mereu”, a scris Ronaldo.

Cristiano Ronaldo mai are trei copii fiind născuți de două mame surogat. Mezina familiei, fetița lui Ronaldo și a Georginei, a primit numele de Bella Esmeralda. Cei doi mai au o fetiță în vârstă de patru ani.

Cum s-au cunoscut Ronaldo și Georgina

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez și-au început relația în 2016 după ce portughezul s-a despărțit de modelul Irina Shayk.

“Când plecam din magazin (n.r. unde lucra), un bărbat frumos, de aproape doi metri, venea împreună cu un copil și mai mulți prieteni. M-a salutat foarte politicos și a râs. M-am emoționat, mă gândeam ‘ce-i în neregulă cu mine?’. Nici nu voiam să mă uit la el, îmi era foarte rușine.”, a spus Georgina Rodriguez.

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a început să facă Doina Popescu?
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.