Cum arăta Gina Pistol, în adolescență, înainte să devină celebră. Sigur nu ai fi recunoscut-o! Imagini de colecție

Vedeta s-a făcut remarcată în lumea showbiz-ului prin frumusețea sa.

Considerată de-a lungul anilor una dintre cele mai frumose femei din showbiz-ul autohton, Gina Pistol a pus pe jar inimile multor bărbați celebri de la noi. În prezent, fosta prezentatoare TV este căsătorită cu Smiley și au împreună o fetiță minunată, care în primăvară va împlini trei ani. Dar cu toate că anii au trecut și a ajuns la frumoasa vârstă de 43 ani, vedeta și-a păstrat trăsăturile fine din tinerețe. Cu toate acestea, puțină lume știe cum arăta fostul iepuraș Playboy în adolescență. Avem imagini de coleție cu Gina Pistol înainte să devină celebră.

Cum arăta Gina Pistol, în adolescență, înainte să devină celebră

Gina Pistol s-a născut pe 9 decembrie 1980, la Roșiorii de Vede. Fosta prezentatoare TV are un frate, Paul, cu care o relație strânsă. Despre fratele său, vedeta a declarat deseori că se susțin reciproc și că au grijă unul de celălalt.

Citește și: Cum i-a surprins pe ascuns Gina Pistol pe Smiley și fiica lor, Josephine. Ipostaza e emoționantă, niciodată nu i-ai văzut așa

Gina Pistol a avut o copilărie ”normală”, însă neînțelegerile dintre părinții lor, divorțul și lupta pentru custodie i-au provocat vedetei multă suferință, așa cum chiar ea a mărturisit într-un podcast. Avea doar șapte ani când a fost trimisă în grija unei persoane necunoscute, iar atunci a înțeles că a fost lăsată singură și că părinții săi nu o iubesc așa cum și-ar fi dorit.

”Relația mea cu părinții mei nu e cea mai frumoasă. Undeva, la un moment dat, s-a rupt legătura noastră emoțională. Ei se judecau și, tata ca să nu mă găsească mama, m-am trezit la o femeie pe care nu o cunoșteam, neexplicându-mi nimeni ce caut eu la femeia aia, fără tată, fără mamă.

Și eu atunci, ca și copil, am zis ok, înseamnă că sunt singură și trebuie să mă descurc singură. Și de atunci, de la șapte ani, îmi aparțin doar mie”, a mărturisit Gina Pistol în podcast-ul lui Damian Drăghici.

Gina Pistol, carieră

Deși se poate mândri cu o careiră impresionantă în domeniul televiziunii, Gina Pistol nu a studiat Jurnalismul, ci a a absolvit Școala de Arte și Meserii „Spiru Haret”, din orașul ei natal. În anii 2000 a venit la București și s-a angajat în televiziune, prezentând o emisiune unde i-a fost remarcată frumusețea deosebită. Atunci, a fost căutată pentru a poza în revista Playboy România.

Pictorialul a fost ca o rampă de lansare pentru ea, ulterior primind mai multe contracte în televiziune, seriale, filme sau alte reviste.

Este adevărat că, de-a lungul timpului, Gina Pistol a apelat și la diverse intervenții estetice. Deși a evitat să vorbească pe marginea acestui subiect, transformarea sa este evidentă față de anii adolescenței.

Înainte de a deveni celebră, soția lui Smiley avea un cu totul alt look. EVZ a publicat mai multe fotografii cu Gina Pistol de la vremea respectivă, în care aceasta apare cu bărul scurt, blond, puternic fardată și cu sprâncenele extrem de subțiri. De asemenea, fosta prezentatoare TV avea și un cu totul alt stil vestimentar, optând pentru haine subțitri și transparente (Vezi în galeria FOTO).

Citește și: Smiley și Gina Pistol, imagine specială. Cum și-au făcut apariția în zăpadă alături de fiica lor, fanii s-au bucurat să-i vadă așa: „Familie frumoasă!”

Gina Pistol a renunțat la cariera în televiziune

Gina Pistol este în prezent soție și mamă, iar de curând a decis să ia o pauză de la cariera în televiziune pentru a se dedica în totalitate familiei. Cu toate aparițiile sale erau un real succes, Gina Pistol a anunțat, în februarie 2023, spre surprinderea tuturor, că se va retrage din proiectele bine cunoscute de fani și urmăritori.

Ce sume încasa pentru emisiunile Chefi la cuțite și Asia Express

Gina Pistol a avut în careira sa două proiecte majore: Chefi la cuțite și Asia Express. Era prezentatoarea celor două emisiuni de succes, care au înregistrat de-a lungul sezoanelor cifre impresionante de audiență.

Potrivit informațiilor apărute în presa mondenă, pentru un sezon de Chefi la cuțite, vedeta era remunerată cu nu mai puțin de 15.000 de euro. Aceeași sumă o încasa și în cazul show-ului de aventură.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
4.4 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *