Cum arată iahtul lui Vladimir Putin. Are piscină care se transformă în ring de dans, un cinema imens și două heliporturi

Putin deține unul dintre cele mai luxoase iahturi din lume, care valorează peste 700 de milioane de euro.
Cum arată iahtul lui Vladimir Putin. Are piscină care se transformă în ring de dans, un cinema imens și două heliporturi

Președintele Rusiei este un împătimit al luxului și deține un iaht în valoare de peste 500 de milioane de lire sterline (700 de milioane de euro). Iată cum arată iahtul lui Vladimir Putin.

Deși a dorit să-și țină departe de ochii presei detaliile despre viața privată, de când a declanșat războiul împotriva Ucrainei, Putin este în atenția tuturor. Odată cu informațiile despre proprietățile impresionante pe care le deține, au ieșit la iveală mai multe informații despre Scheherazade. Este vorba despre unul dintre cele mai luxoase iahturi din lume, deținut de Vladimir Putin.

Cum arată iahtul lui Vladimir Putin

Cum arată iahtul lui Vladimir Putin

Cum arată iahtul lui Vladimir Putin

Scheherazade impresionează prin design, construcție și cele mai scumpe materiale din care este făcut. Conform declarațiilor unor muncitori care au ajutat la construirea lui, iahtul are șase punți. Fiecare suprafață este din marmură sau aur, inclusiv suportul de role de la toaletă. În interiorul iahtului se află mai multe piscine, un Spa, o saună, un teatru, săli de bal și o sală de sport. Iahtul impresionant este prevăzut și cu două heliporturi. Este dotat cu tot ce este necesar, asemenea unui mini oraș. În interiorul lui se găsește chiar și un spital. Acest aspect ar întări și teoriile care spun că Putin ar fi grav bolnav și de aceea ar avea nevoie de îngrijiri medicale chiar și pe iaht.

Este incredibil cum Putin se bucură de o viață de lux, dar bombardează civili în Ucraina și a lăsat mii de familii fără case. Sancțiunile dure aprobate de Occident l-au vizat însă și pe acesta. Așadar, cele mai recente rapoarte indică faptul că super iahtul Scheherazade se află acum sub supravegherea poliției italiene. Conform Business Insider, luxosul iaht a fost ancorat în Italia, în Marina di Carrara, un mic oraș italian de pe coasta Toscanei.

Cum arată iahtul lui Vladimir Putin

Iahtul Scheherazade, ancorat în Italia

Anchetatorii italieni au fost la bord pentru a examina documentele, dar toată investigația este învăluită în mister. Polițiștii nu au exclus posibilitatea ca proprietarul navei să fie rus. Cu toate acestea, au refuzat să spună mai multe despre identitatea sa. O persoană familiarizată cu cazul, a confirmat că poliția financiară italiană a deschis o anchetă.

De asemenea, un alt aspect important îl constituie membrii echipajului. În baza listei cu echipajul iahtului, se pare că unii dintre membrii acestuia lucrează de asemenea pentru SFP. Ar fi vorba despre o agenție militarizată a statului rus, a cărei misiune este protejarea personală a președintelui țării. Cel puțin 10 ofițeri ai SFP sunt trecuți pe lista echipajului iahtului Scheherazade.

Căpitanul iahtului a declarat ulterior că nu a avut de ales decât să predea poliției italiene documente care dezvăluie identitatea proprietarului. Conform publicației Forbes, Scheherezade nu a fost pus inițial sub sechestru pentru ca nimeni nu știa cui aparținea. Toate zvonurile l-au indicat pe Putin, iar acum, conform investigațiilor finale, se demonstrează ca așa este.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
7.9 65 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *