Cum arată iahtul lui Vladimir Putin. Are piscină care se transformă în ring de dans, un cinema imens și două heliporturi

Putin deține unul dintre cele mai luxoase iahturi din lume, care valorează peste 700 de milioane de euro.
Cum arată iahtul lui Vladimir Putin. Are piscină care se transformă în ring de dans, un cinema imens și două heliporturi

Președintele Rusiei este un împătimit al luxului și deține un iaht în valoare de peste 500 de milioane de lire sterline (700 de milioane de euro). Iată cum arată iahtul lui Vladimir Putin.

Deși a dorit să-și țină departe de ochii presei detaliile despre viața privată, de când a declanșat războiul împotriva Ucrainei, Putin este în atenția tuturor. Odată cu informațiile despre proprietățile impresionante pe care le deține, au ieșit la iveală mai multe informații despre Scheherazade. Este vorba despre unul dintre cele mai luxoase iahturi din lume, deținut de Vladimir Putin.

Cum arată iahtul lui Vladimir Putin

Cum arată iahtul lui Vladimir Putin

Cum arată iahtul lui Vladimir Putin

Scheherazade impresionează prin design, construcție și cele mai scumpe materiale din care este făcut. Conform declarațiilor unor muncitori care au ajutat la construirea lui, iahtul are șase punți. Fiecare suprafață este din marmură sau aur, inclusiv suportul de role de la toaletă. În interiorul iahtului se află mai multe piscine, un Spa, o saună, un teatru, săli de bal și o sală de sport. Iahtul impresionant este prevăzut și cu două heliporturi. Este dotat cu tot ce este necesar, asemenea unui mini oraș. În interiorul lui se găsește chiar și un spital. Acest aspect ar întări și teoriile care spun că Putin ar fi grav bolnav și de aceea ar avea nevoie de îngrijiri medicale chiar și pe iaht.

Este incredibil cum Putin se bucură de o viață de lux, dar bombardează civili în Ucraina și a lăsat mii de familii fără case. Sancțiunile dure aprobate de Occident l-au vizat însă și pe acesta. Așadar, cele mai recente rapoarte indică faptul că super iahtul Scheherazade se află acum sub supravegherea poliției italiene. Conform Business Insider, luxosul iaht a fost ancorat în Italia, în Marina di Carrara, un mic oraș italian de pe coasta Toscanei.

Cum arată iahtul lui Vladimir Putin

Iahtul Scheherazade, ancorat în Italia

Anchetatorii italieni au fost la bord pentru a examina documentele, dar toată investigația este învăluită în mister. Polițiștii nu au exclus posibilitatea ca proprietarul navei să fie rus. Cu toate acestea, au refuzat să spună mai multe despre identitatea sa. O persoană familiarizată cu cazul, a confirmat că poliția financiară italiană a deschis o anchetă.

De asemenea, un alt aspect important îl constituie membrii echipajului. În baza listei cu echipajul iahtului, se pare că unii dintre membrii acestuia lucrează de asemenea pentru SFP. Ar fi vorba despre o agenție militarizată a statului rus, a cărei misiune este protejarea personală a președintelui țării. Cel puțin 10 ofițeri ai SFP sunt trecuți pe lista echipajului iahtului Scheherazade.

Căpitanul iahtului a declarat ulterior că nu a avut de ales decât să predea poliției italiene documente care dezvăluie identitatea proprietarului. Conform publicației Forbes, Scheherezade nu a fost pus inițial sub sechestru pentru ca nimeni nu știa cui aparținea. Toate zvonurile l-au indicat pe Putin, iar acum, conform investigațiilor finale, se demonstrează ca așa este.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
7.9 65 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *