Cum arăta Inna, înainte să devină celebră. La 21 de ani a apărut prima dată la TV. De nerecunoscut

Inna, de nerecunoscut!

Au trecut 15 ani de când Inna sau Elena Alexandra Apostoleanu, pe numele său adevărat, și-a făcut debutul în muzică, cucerind inimile a milioane de români și nu numai cu melodiile sale. Cântăreața a început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win în 2008, însă puţine persoane își mai amintesc cum arăta bruneta la începutul carierei sale. Iată imaginile în care solista este de nerecunoscut!

Cum arăta Inna la începutul carierei în muzică

Inna nu mai are nevoie de niciun fel de introducere, fiind una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de la noi din țară. În plus, vedeta a reușit să-și facă un nume și în străinătate.

Frumoasa solistă a debutat în muzică pe vremea cand avea doar 21 ani, în 2008. La momentul acela, vedeta a lansat ”Hot”, piesă ce avea să-i aducă succesul național și internațional. Multă vreme, melodia brunetei a dominat topurile muzicale din România, Turcia, Bulgaria, Grecia și Ungaria.

Artista, atunci în vârstă de doar 21 de ani, arăta total diferit față de cum arată acum și se chinuia să se facă remarcată prin vocea sa. Inna avea părul tuns bob, sprâncenele subțiri și apărea într-un show moderat de Teo Trandafir, unde se prezenta cu numele de Alessandra. Vezi imagini cu ea în galeria FOTO a acestui articol!

”Am crescut înconjurată de muzică. Mama era cântăreață de muzică populară, bunica mea cânta și ea, chiar și bunicul meu avea o voce plăcută.

El a fost cel care m-a sfătuit să cânt în corul Bisericii. Mai târziu, am început să iau lecții de canto, să merg la concursuri și festivaluri. Și de aici, a început drumul meu în muzică”, a povestit cântăreața.

Citește și Imaginea cu care Inna face furori pe internet. Artista a renunțat la haine și a pozat provocator!

Asa arata Inna inainte de a deveni celebra
Asa arata Inna inainte de a deveni celebra

Ce intervenții estetice ar avea Inna

Inna arăta total diferit în trecut, iar cârcotașii susțin că vedeta ar fi apelat la ajutorul unor internveții estetice pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic.

Însă, cântăreața neagă vehement acest lucru. Iată ce a mărturisit, la un moment dat, pe rețelele sociale: ”Am găsit cel mai tare articol care a fost scris vreodată.

Nu știu ce m-aș mai fi făcut fără acest articol. Titlul spune așa: Cinci vedete de la noi, care au operații și sunt de nerecunoscut. Deci sunt în cel mai tare top în care mi-aș fi dorit să fiu vreodată.

Pe primul loc – Bianca Drăgușanu, pe locul doi – Inna, pe locul trei – Brigitte Pastramă, pe locul patru – Margherita de la Clejani și pe locul cinci – Daniela Crudu. (…) Parcă sunt Andreea Marin la Surprize, Surprize. Pentru că asta urmează să aflăm…Ei bine, nu am nicio operație estetică”.

Citește și Gestul superb făcut de Inna în văzul tuturor. Imaginile care au topit internetul!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *