Cum arăta Iulia Vântur în adolescență. Iubita lui Salman Khan, apariție răvășitoare. Cu ce se ocupa la doar 15 ani

Puțini au recunoscut-o!

Iulia Vântur este una dintre cele mai apreciate vedete din România, dar de mai bine de 10 ani, fosta prezentatoare tv a ales să se mute în India, pentru a fi alături de iubitul ei, starul de la Bollywood, Salman Khan. Puțini își mai aduc aminte cum arăta Iulia Vântur înainte de a se lansa în televiziune!

Cum arăta Iulia Vântur în adolescență

Iulia Vântur a fost dintotdeauna considerată una dintre cele mai frumoase prezentatoare tv din România. De ani buni, ea locuiește în India, țara iubitului ei, starul bollywoodian Salman Khan.

„Sunt foarte fericită că am descoperit muzica și mi-aș dori să explorez mai mult acest domeniu. Salman m-a ajutat să văd ce dar minunat este muzica, m-a convins să dau muzicii mai multă importantă, mai mult spațiu în viața mea și sunt fericită și recunoscătoare pentru asta. Este firesc să iau în considerare sfaturile lui în alegerile muzicale și nu numai. Este persoană pe care mă pot baza că îmi dă un feedback real, onest”, a declarat Iulia pentru VIVA!

Citește și: Iulia Vântur rupe tăcerea despre sarcină. A dezvăluit totul fără perdea: „Mi-am dat seama”

Vedeta de 43 de ani are un succes imens și astăzi, însă nu a uitat de perioada adolescenţei, pe care a trăit-o la maxim. În tinerețe, blondina era de-o frumusețe ieșită din comun și făcea furori oriunde apărea.

Iulia Vântur arată fenomenal la 15 ani
Iulia Vântur arăta fenomenal la 15 ani/ foto: facebook

La 15 ani era prezentă pe podiumul de modă

În cadrul unui interviu, Iulia Vântur mărturisea că primii bani i-a făcut când avea doar 15 ani și participa la prezentări de modă. Pe atunci, vedeta poza sexy și adora să poarte numai ținute mulate. Anii au trecut, iar Iulia Vântur are același trăsături delicate și feminine.

„Am câştigat primii bani la vârsta de 15 ani, din prezentări de modă. Apoi am devenit instructor de manechine. De pe atunci mă trezeam în week-end la ora 5:00, făceam naveta de la Iaşi la Suceava şi Botoşani, unde se ţineau cursurile, iar în pauzele dintre acestea lucram la teme. În primul an de facultate am prezentat o emisiune-magazin la o televiziune locală. Atunci am făcut primii paşi pe „sticlă”, m-am lansat în eter, mi-am deschis aripile, am prins curaj şi am învăţat să zbor.

De atunci îmi trăiesc visul! A urmat un alt job de prezentator de ştiri la altă televiziune locală, iar după aproape doi ani am reuşit să intru în echipa ştirilor Pro TV, în urma unui concurs cu probe grele. Au fost ani de muncă de dimineaţa de la 5:00 până noaptea la 24:00, în care fiecare secundă era importantă.

Am învăţat multe despre această meserie, despre mine şi, cel mai important, am lucrat într-o echipă unită, dedicată. Am realizat reportaje frumoase, am editat multe poveşti, pentru o perioadă am experimentat şi postul de producător de ştiri şi aveam intervenţii live la fiecare jurnal. După doi ani şi ceva am primit propunerea de a veni la staţia-mamă, în Bucureşti, pentru a fi corespondent şi prezentator al ştirilor matinale de weekend”, dezvăluia Iulia Vântur în cadrul unui interviu pentru Taifasuri.

La începutul lui 2006, Iulia Vântur a devenit prezentator de știri matinale, apoi a prezentat știrile de weekend de la Pro TV. Ea a devenit și mai cunoscută după ce i s-a propus să prezinte emisiunea „Dansez pentru tine”, alături de Ștefan Bănică.

Locuiește în India

Iulia Vântur, în vârstă de 43 de ani, a părăsit România în urmă cu mulți ani, iar acum trăiește în India, alături de iubitul ei, Salman Khan.

„Da, vreau să vă spun ceva! Tobe, tobe. Am un anunț de făcut! Cătălin Măruță este cel mai bun! (…) Spun cu gura mea dacă e ceva. Primesc mesaje din România, toată lumea îmi trimite mesaje, după am aflat care e evenimentul. Da, din câte știu eu, nu sunt însărcinată. Nu am fost la niciun control, din câte știu eu, nu cred că sunt însărcinată. Să dăm vina pe rochie. E vorba și de faldurile rochiei și lumina. A fost probabil o poziție mai neobișnuită”, a spus Iulia Vântur în cadrul emisiunii moderate de Cătălin Măruță.

Citește și: Moment viral cu Iulia Vântur. Ce a făcut departe de casă, toată India a văzut asta

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum a arătat și cât a costat rochia pe care a purtat-o Andra Volos la cununia civilă
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Horoscop Weekend 26-28 Iulie 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
Horoscop 27 Iulie 2024. Pentru Tauri, pe planul profesional toate se așază frumos și dobândesc...
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Kira Hagi, mesaj emoționant pentru fratele ei, Ianis, și soția sa, Elena. Ce le-a transmis...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *