Cum arăta Larisa Popa, înainte de operațiile estetice. Cu greu o recunoști! După demisia de la Pescobar, vrea să-și facă o nouă intervenție

Vezi cum arăta fosta angajată a lui Pescobar în trecut!

Larisa Popa a intrat în atenția presei după ce și-a anunțat demisia de la Taverna Racilor. Superba brunetă a transmis, prin intermediul rețelelor sociale, că a întrerupt colaborarea cu Pescobar, lucru care i-a luat prin surprindere pe clienții fideli ai celebrului restaurant. Mulți dintre ei o apreciau pe tânără, însă puțini știu cum arăta aceasta înainte de operațiile estetice. Unii nu o vor recunoaște!

Imagini cu Larisa Popa, înainte de operațiile estetice

Larisa Popa a devenit cunoscută datorită lui Paul Nicolau sau Pescobar, așa cum îl mai cunoaște publicul larg. Patronul de la Taverna Racilor este extrem de activ și de popular pe rețelele sociale.

Numeroși români îi urmăresc activitatea din mediul online și, nu de puține ori, acesta s-a filmat alături de Larisa Popa, fosta manageră a celebrului restaurant din Capitală.

Bruneta, transformată total din cauza intervențiilor

Datorita aparitiilor alături de Pescobar, Larisa Popa a intrat în atenția publicului, lucru care nu este de mirare dacă ne uităm cum arată tânăra. Ea are un trup de invidiat, forme voluptoase și un chip angelic.

Însă, pe internet au scăpat și niște fotografii mai vechi cu fosta angajată de la Taverna Racilor. Vezi imaginile și în galeria foto a acestui articol! Privindu-le, observăm că, în trecut, bruneta avea buzele mult mai subțiri decât le are acum, semn că și le-a modificat.

De asemenea, Larisa Popa și-a mărit și bustul, dar și-a schimbat și culoarea părului și pe cea a sprâncenelor. Totodată, de-a lungul timpului, Larisa Popa pare să-și fi schimbat și stilul vestimentar. În prezent, fosta angajată a lui Pescobar îmbracă haine elegante și decoltate. În schimb, în trecut, aceasta era adepta stilului casual.

Citește și De ce Larisa Popa l-a „părăsit” pe Pescobar, de fapt. Motivul real pentru care și-a dat demisia de la Taverna Racilor s-a aflat!!

”Urmează să fac o intervenție la nas”

Larisa Popa arată foarte bine acum, dar nu are de gând să se oprească aici. Chiar de curând, tânăra a mărturisit că intenționează să-și facă o nouă intervenție la nivelul nasului.

”Urmează să fac o intervenție la nas. Toată lumea râde de nasul meu, zice că întâi iese nasul, apoi eu. Nu sunt perfecționistă, am gușă, sunt om…

Dar dacă putem să aducem un plus, de ce nu… atât timp cât mi le permit singură. Cele care spun sunt răutăcioase. Eu aveam implanturile și acum doi ani. Întotdeauna lumea vorbește.

Până la urmă, așa sunt oamenii, caută să fabuleze. S-a mai scris în trecut că am fost dată afară de la Pescobar. Chiar și în ianuarie, când am fost plecată la Cluj, că era restaurantul închis, s-au spus de mine lucruri rele.”, a spus bruneta în cadrul podcastului “Tare e tot” cu Viorel Grigoroiu.

Citește și Cu cine a înlocuit-o Pescobar pe Larisa Popa la Taverna Racilor. Modul inedit prin care a făcut anunțul, imagini impresionante cu focoasa brunetă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *