Cum arăta mama Angelinei Jolie, în tinerețe. Se vede de la cine a moștenit celebra actriță frumusețea. FOTO

Cât de mult seamănă Angelina Jolie cu mama ei.
Cum arăta mama Angelinei Jolie, în tinerețe. Se vede de la cine a moștenit celebra actriță frumusețea. FOTO

Mulți o consideră pe Angelina Jolie una dintre cele mai frumoase femei din lume. Este recunoscută pentru grația ei și se spune că are cel mai frumos zâmbet de la Hollywood.

Cu toate acestea, mulți nu știu că Angelina Jolie amintește foarte mult de regretata ei mamă Marcheline Bertrand, de la care a moștenit frumusețea și postura.

Cum arăta mama Angelinei Jolie, în tinerețe. Imagine de colecție

Dacă ar fi fost în viață, mama Angelinei Jolie, Marceline ar fi împlinit anul acesta 72 de ani. Mama Angelinei a fost și ea actriță, dar și-a neglijat cariera pentru a se dedica familiei și copiilor. În loc să progreseze în actorie, aceasta a decis să devină o mamă bună și o soție exemplară.

Cum arăta mama Angelinei Jolie, în tinerețe
Marceline și Angelina

Când avea 21 de ani, Marceline s-a căsătorit și a avut un fiu, James, iar doi ani mai târziu a născut-o pe Angelina. Și-a dat seama că este foarte greu să-și împace cariera cinematografică cu grija copiilor mici, așa că a decis să se dedice familiei sale. Cu toate acestea, căsătoria cu Jon Voight nu i-a adus fericire tinerei actrițe la acel moment. Marceline a aflat că Jon Voight a înșelat-o, motiv pentru care a cerut divorțul când fiul ei avea cinci ani și fiica ei trei ani.

Când avea aproape 52 de ani, s-a recăsătorit cu Tom Bessamra, cu care a avut o căsnicie fericită timp de aproape șapte ani, până la moartea ei. Marceline s-a luptat cu cancerul ovarian timp de aproape opt ani înainte de a muri de această maladie, după o luptă grea.

Angelina Jolie a numit-o pe fiica sa după mama ei

Faptul că părinții ei au fost actori a avut o influență semnificativă asupra vieții ei timpurii. Când avea unsprezece ani, Angelina s-a înscris la Institutul de Teatru Lee Strasberg și a jucat în mai multe producții de teatru. Această pregătire timpurie a fost importantă pentru careira ei în actorie.

În prezent, Angelina este una dintre cele mai cunoscute figuri de la Hollywood. Angelina Jolie este actriță, regizor de film, recunoscută pentru celebritatea ei, dar și pentru implicările în numeroase campanii umanitare. A devenit faimoasă grație rolului principal din filmul „Lara Croft”.

În ultimii ani, Jolie și-a concentrat atenția în producțiile de film, acționând ca regizor, scriitor și producător. Ea are șase copii, dintre care trei sunt adoptați. În 2008, Angelina și Brad Pitt au avut o fiică Vivienne Marceline Jolie Pitt. Aceasta a fost numită după regretata ei bunică.

Citește și de ce Angelina Jolie poartă mereu pantofi nude. Ce vrea să ascundă celebra actriță

sursă foto: instagram.com

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
3.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *