Cum arată mama Geaninei Ilieș. Se vede de la cine a moștenit vedeta frumusețea, imagini de colecție cu cele două

Iată o imagine rară cu cea care i-a dat viață prezentatoarei!

Geanina Ilieș este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase prezentatoare de știri de la noi din țară, însă acum este clar cu cine seamănă vedeta de la Antena Stars. Ea și mama ei sunt ca două picături de apă și sunt extrem de apropiate una de cealaltă. Mulți ar putea crede că sunt surori. Iată cum arată cea care i-a dat viață superbei șatene!

Imagine rară cu mama Geaninei Ilieș

În vârstă de 38 de ani, Geanina Ilieș nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără îndoială, una dintre cele mai apreciate și frumoase prezentatoare de știri din România.

Milioane de români o privesc zilnic la Antena Stars, însă puțini dintre ei știau că pe vedetă o cheamă și Elena. Au aflat acest lucru abia marți, 21 mai, când șatena a avut parte de o surpriză de proporții. Totul s-a întâmplat chiar în direct!

”Nu o filmați, că plânge”

Mama vedetei și fiul ei au venit în platoul Știrilor Antena Stars pentru a-i ura ”La mulţi ani” acesteia, cu ocazia zilei sale de nume. Până acum, doar familia știa că pe Geanina Ilieș o mai cheamă și Elena, astfel că surpriza a fost una uriașă.

Uimiți au fost, însă, și telespectatorii, dar mai mult decât de bine arată mama prezentatoarei. După cum poți vedea şi în poza din galeria foto a acestui articol, ai putea spune că Geanina Ilieș și cea care i-a dat viață nu sunt mamă şi fiică, ci două surori care seamănă perfect între ele.

De asemenea, Patrick, fiul vedetei, este un tânăr în toată firea, extrem de prezentabil. Acesta a mărturisit în fața camerelor de filmat că de dimineață i-a dat de înțeles mamei sale că a uitat de onomastica ei.

„Nu o filmați, că plânge. Nu ți s-a părut ciudat că nu ți-am zis nimic dimineață? Și eu bandit”, a spus Patrick, fiul Geaninei Ilieș conform celor de la spynews.ro.

Citește și Ce relație are Geanina Ilieș cu fiul ei în vârstă de 17 ani: „Știu ce bărbat iese din el”. Cum a reacționat aceasta, când i-a spus că vrea să plece de acasă VIDEO EXCLUSIV!

Geanina Ilieș, emoţionată până la lacrimi de surpriza pe care i-a pregătit-o familia ei

Mai departe, băiatul a întrebat-o pe mama lui: ”Cum e să fii surprinsă în direct?”. Vizibil emoționată, Geanina Ilieș a răspuns: ”E prima oară când mă surprinzi așa.

Ai plecat azi dimineață la școală val vârtej și am rămas așa. Nu mi-am dat seama că ai făcut planuri. Te iubesc. Îți mulțumesc mult de tot. Cred că am tot. Nu mă așteptam la asta, mulțumesc din suflet

(…) Eu am fost singură așa dimineață și m-am întrebat de ce familia nu mi-a spus, pentru că, practic, familia e cea care știe că mă cheamă și Elena. Sunt lacrimi de fericire. Sunt foarte emoționantă și nu mi-am dat seama de ce nu îmi spune nimeni ”La mulți ani”.

Citește și Schimbare majoră la TV. Una dintre cele mai frumoase prezentatoare a bătut palma cu Antena Stars!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Războiul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ia amploare
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *