Ce relație are Geanina Ilieș cu fiul ei în vârstă de 17 ani: „Știu ce bărbat iese din el”. Cum a reacționat aceasta, când i-a spus că vrea să plece de acasă VIDEO EXCLUSIV

”Vrea să mă lase singură, să plece”

Geanina Ilieș arată la fel sau poate chiar mai bine decât la debutul ei pe micul ecran, așa că multora le este greu de crezut că are acasă un băiat care se apropie de vârsta majoratului. Nu la fel de surprinsă este și prezentatoarea știrilor Antena Stars, care mărturisește în exclusivitate pentru EGO.ro că încearcă să se bucure cât mai mult de prezența fiului ei, Patrick, acasă, căci tânărul a anunțat-o deja că vrea să studieze în altă țară.

Geanina Ilieș, despre fiul ei în vârstă de 17 ani

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Geanina Ilieș l-a crescut singură pe fiul ei, Patrick, și că a încercat de-a lungul timpului să aleagă proiectele astfel încât să se asigure că este o prezență constantă în viața lui. Acum, că tânărul a ajuns la vârsta la care își face planuri și își alege facultatea pe care să o urmeze, Geanina Ilieș dispune de mai mult timp liber, lucru care a determinat-o să se reîntoarcă pe micul ecran.

”Mi-a fost dor. Prima dragoste nu se uită niciodată. Mi-a fost dor și abia așteptam să-mi revăd colegii. Că de fapt m-am reîntors în familie. Am început de fapt într-o altă televiziune, dar după un an de zile m-au furat, ca să zic așa, pentru Știrile din Sport în prime time și apoi am trecut la Observator. Dar la Antenă mi-am făcut mâna și am căpătat toată experiența”, ne-a povestit Geanina Ilieș despre revenirea la pupitrul știrilor.

Chiar dacă în ultimii ani s-a axat mai mult pe formate de divertisment și interviuri cu personalități din România, recunoaște că știrile au făcut mereu parte din viața ei, iar faptul că acum are posibilitatea de a îmbina cumva toată experiența acumulată în ultimii ani au determinat-o să accepte propunerea celor de la Antena Stars.

”Nu neapărat că m-am răzgândit, dar a fost o perioadă foarte interesantă și pe partea de entertainment și acele emisiuni frumoase pe care le-am realizat și care au avut succes, dar și interviurile pe care le-am făcut în acea emisiune cu personalități foarte intersante. De bun augur că pot veni și la Știrile Antena Stars și putem discuta, pentru că se vor schimba un pic lucrurile în cadrul jurnalului și vom aduce mult mai aproape personalitățile din România în fața publicului, pentru că este important să-i vadă și din alte unghiuri”, a mai declarat știrista.

Citește și: Geanina Ilieș o să joace într-un film, însă nu își dorește să fie actriță. Care este motivul, de fapt: “Îmi place adrenalina aceasta” VIDEO EXCLUSIV

Cu alte cuvinte va prezenta știrile, însă nu va renunța nici la interviurile cu care se obișnuise în ultima vreme, însă în cu totul alt format.

”Deci nu renunț la interviurile mele, dar nici la dezbaterile interesante pentru că se întâmplă foarte multe lucruri la noi în țară și în mediul ăsta monden și este frumos să dezbatem lucrurile. Nu judecăm pe nimeni, pentru că nu asta este ideea, deontologic noi trebuie doar să transmitem știri corecte și cu atât mai mult când vorbim despre vedetele noastre, este frumos să povestim despre ele dintr-un anumit unghi, ca telespectatorii să înțeleagă că și ei sunt oameni”.

Geanina Ilieș se pregătește de majoratul fiului ei

Asta nu înseamnă că se va dedica doar vieții profesionale, căci, în ciuda faptului că fiul ei se pregătește să împlinească 18 ani, pentru ea va rămâne mereu același copil cu care se juca fotbal în parcurile din București.

”Înseamnă că tu cu Patrick nu ai mai vorbit de mult pentru că Patrick a crescut, are 17 ani și jumătate. Nu știu cum a trecut timpul. Ne înțelegem foarte bine. Se pregătește pentru facultate. Încă de pe acum. Este clasa a XI-a și nu mă mai întreba ce vrea să facă pentru că vrea să mă lase singură, să plece, iar aici este o discuție foarte sensibilă pentru mine”, ne-a declarat amuzată Geanina Ilieș.

Cu toate că încearcă să-și păstreze zâmbetul pe buze și cumva să conștientizeze că fiul ei a crescut, prezentatoarea știrilor Antena Stars ar vrea, ca orice mamă, să se bucure cât mai mult de prezența fiului ei.

”Sunt pregătită pentru că nu mai este vorba despre mine acum. De la o vârstă deja este vorba doar despre el și sunt liniștită. Mă consider o mamă norocoasă pentru că fiul meu știe ce vrea de la viață. Vorbeam mai devreme cu cineva și spuneam că ar trebui să fim încântați de  noua generație care există. Poate de multe ori ei sunt judecați, dar eu cred că nu sunt înțeleși pentru că lipsește comunicarea aia dintre părinte și copil. Am observat asta în foarte multe familii, iar copilul nu trebuie judecat când greșește. Cred că ar trebui să ne axăm mai mult pe viața noastră ca părinți și să ne dăm seama că trebuie să lăsăm acel orgoliu la o parte și să fim părinți, să fim o echipă, nu să fim neapărat șefii lor sau managerii lor”, ne-a explicat Genina Ilieș.

Geanina Ilieș, lecții de parenting pentru mame

De altfel, a început pregătire pentru acest pas încă de acum câțiva ani, când a început să conștientizeze faptul că Patrick a crescut, că trece prin anumite transformări și că încearcă să-și croiască propriul drum în viață.

”Am fost pregătită de mămici cu experiență și am auzit fel și fel de povești, iar atunci mi-am tras concluziile singură. M-am gândit că ar trebui să-i las acea libertate. Libertate și în casă, să nu stau toată ziua  cu gura pe el, pentru că de la o vârstă ei au nevoie de spațiul lor. E normal să aibă prietenii lor, gașca lor, atâta timp cât îi ”urmărești” fără să simtă. Nu neapărat să îi ascunzi ceva, e importantă comunicarea. Dacă el simte că are cu cine să vorbească și are cine să-l asculte este imposibil ca acel copil să nu se deschidă”.

Citește și: Bărbatul celebru din partea căruia Geanina Ilieș a primit un buchet de cimbru: „Acesta este unul dintre momentele clasice, care să rămână pe casetă”. Motivul te va surprinde VIDEO EXCLUSIV

În timp ce unele mame de băieți nu prea acceptă ideea să împartă dragostea fiului lor cu alte femei, Geanina Ilieș se simte pregătită și pentru acea etapă. Chiar dacă a fost mamă singură, iar legătura dintre ei a fost una extrem de puternică, vedeta Antena Stars mărturisește că nu are nici cel mai mic strop de gelozie în sufletul ei.

”Ar fi anormal, iar eu mă bucur pentru el. Sunt pregătită, sunt liniștită. Nu îmi fac probleme. Știu ce bărbat iese din el. Cea care o să vină să facă cunoștință cu mine o să fie o norocoasă. Să știi că Patrick m-a surprins, adică el este foarte atent cu fetele. Adică o să dau din casă o chestie, să nu o faceți virală. De multe ori mă întreabă ce părere am  de un anumit cadou și într-o zi chiar l-am direcționat către cadoul corect, nu neapărat perfect. I-am zis că inelele se dau mai târziu, nu la 16 ani”, a mai completat Geanina Ilieș pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *