Bărbatul celebru din partea căruia Geanina Ilieș a primit un buchet de cimbru: „Acesta este unul dintre momentele clasice, care să rămână pe casetă”. Motivul te va surprinde VIDEO EXCLUSIV

Geanina Ilieș: ”Au fost momente cu echipa de filmare alături de care mă distram”

Există numeroase momente amuzante, dar și grele, pe care vedetele le trăiesc fără ca admiratorii lor să își dea seama. Geanina Ilieș și-a amintit, într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, de anumite clipe în care a râs, dar și de unele dureroase. De asemenea, ea ne-a oferit detalii și despre relația pe care o are cu fiul său, Patrick.

Geanina Ilieș, despre cel mai amuzant moment trăit în carieră

Vedetele au parte de momente amuzante, dar și de clipe grele în carieră. Geanina Ilieș și-a amintit cu drag despre ce i s-a întâmplat în momentul în care a greșit numele unei echipe de fotbal. După acel moment, Cătălin Dezbrăcatu i-a făcut o surpriză de proporții:

“Mă uit chiar acum la Dezbrăcatu, fostul meu coleg. Eu chiar acolo am început cariera în televiziune, la Prima TV. A fost un moment super haios, eram la știrile din sport și în loc să citesc de pe prompter Zimbru Chișinău, am citit cimbru Chișinău. Eram super emoționată. Știu că a venit Cătălin Dezbrăcatu și mi-a adus un buchet de cimbru și a fost super haios momentul. Nu știu, au fost momente cu echipa de filmare alături de care mă distram. Sunt foarte multe momente. Totuși, acesta este unul dintre momentele clasice, care să rămână pe casetă.”

Citește și: Geanina Ilieș o să joace într-un film, însă nu își dorește să fie actriță. Care este motivul, de fapt: “Îmi place adrenalina aceasta” VIDEO EXCLUSIV

Ce momente grele a trăit

Totuși, Geanina Ilieș a subliniat că nu totul este roz atunci când vine vorba despre o carieră în televiziune. Vedeta și-a amintit de un moment foarte greu din viața ei, când a trebuit ca trustul din care făcea parte să dea o știre extrem de dureroasă:

“E un moment despre care nu aș mai vrea să discut. A fost un moment, din păcate, când una dintre colegele mele a decedat într-un accident și a trebuit ca noi, trustul, să dăm prima știre. Lucram la matinal în ziua respectivă. Din păcate, acesta a fost un moment mai greu. Tu știi că în televiziune sunt și momente frumoase, dar și momente mai puțin frumoase, experiențe de viață și de multe ori, te lovești de niște experiențe care îți marchează viața, efectiv. Noi, de obicei, chiar și la știri, vedem lucrurile brut. La știrea de un minut poate mulți de acasă nu știu că se lucrează chiar și ore în cabina de montaj, în redacție și așa mai departe.”

Citește și: Cum și-a descoperit Bogdan Farcaș, Ciomag din Clanul, pasiunea pentru actorie: „Când eram mic, eram în sala de cinema.Cerșeam bani pe stradă ca să văd același film”

Ce spune despre fiul ei: “Suntem cei mai buni prieteni”

Geanina Ilieș se înțelege foarte bine cu fiul ei, Patrick, susținând că este o mămică prietenoasă, calmă și caldă. Vedeta ne-a mărturisit că este important ca părinții să le ofere validare copiilor, în timp ce îi lasă să navigheze prin viață:

“Sunt cea mai calmă, caldă și prietenoasă mămică. Eu și fiul meu suntem cei mai buni prieteni, acesta este cel mai important lucru, să înțelegi că puiul tău crește, se dezvoltă, iar partea de adolescență e foarte importantă pentru ei. Ca mamă, este foarte important să îi permiți să trăiască acest moment, bineînțeles, în timp ce stai în umbra lui și îl verifici oarecum, dar să înțelegi că are nevoie de perimetrul lui și validarea noastră, ca părinți.

În schimb, trebuie ca singur să experimenteze și să înțeleagă pentru că nici noi când am fost mici nu am știut toate lucrurile de la început. Experiența este foarte importantă pentru fiecare. Da. (n.r. doarme și la alți prieteni) Mi se pare normal. Și alți copii vin la noi. Are o gașcă foarte frumoasă și cuminte.”

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *