Cum arăta Naomi când era bărbat. Imagini nemaivăzute înainte să se transforme în femeie. Şi-a modificat toată faţa FOTO

Transformarea a început în urmă cu 20 de ani

Scris de: Daoud Andra

20 Apr. 2024

Naomi, cântăreața transgender care a devenit cunoscută în anii 2000, a murit vineri seara. Artista avea 47 de ani și s-a stins din viață într-un spital din Germania, unde era internată, iar vestea a fost dată de prietena ei. Puțini își mai amintesc cum arăta Naomi, înainte să se transforme în femeie.

Imagini de colecție cu Naomi de când era bărbat

În urmă cu mai bine de 10 ani, Naomi era o prezență nelipsită de pe micile ecrane. Artista transgender a participat și la selecția națională pentru Eurovision, în urmă cu câțiva ani, iar de ceva timp se afla în Germania. Recent, artista a suferit un accident vascular cerebral și a ajuns la spital. Vineri seara, Naomi s-a stins din viață, iar prietena ei, Antonela, a fost cea care a dat vestea tristă.

”Cu inima grea, vă anunț că NAOMI a trecut în liniște în cursul serii de azi 19 aprilie 2024. Ne vom aminti mereu de istoria lgbt pe care a creat-o în România și vom păstra amintirile frumoase alături de noi. Sentimentele noastre de compasiune și susținere sunt alături de familia și cei dragi. Odihnește-te în glorie, regino”, a scris Antonela pe Facebook.

Vezi și: A murit Naomi. Cântăreața transgender avea 47 de ani: “Odihnește-te în glorie, regino”. Care este cauza decesului

Naomi s-a născut băiat și a avut parte de o copilărie grea. Aceasta a fost abandonată de părinți la scurt timp după naștere și a crescut într-un orfelinat, până la 15 ani. A studiat muzica, la Școala Populară de Artă, iar în 1992 s-a mutat la București, unde s-a concentrat asupra muzicii.

Cum arăta Naomi când era bărbat. Imagini nemaivăzute înainte să se transforme în femeie. Şi-a modificat toată faţa FOTO
Naomi a murit, la 47 de ani

Transformarea a început în 2005

La începutul anilor 2000, Naomi încă era bărbat. Transformarea ei a început după anul 2005, când și-a lăsat părul să crească și a făcut diferite modificări la nivelul feței. Naomi a făcut și anumite tratamente hormonale pentru a-și modifica trăsăturile. În ceea ce privește intervențiile estetice, Naomi și-a modificat zona sprâncenelor, nasul, pleoapele și conturul feței.

Vezi și: De ce boală suferea Roberto Cavalli. Creatorul de modă a murit la 83 de ani

Cel mai mare vis al ei a fost să facă și operația de schimbare de sex, pentru ca transformarea să fie completă. Inițial își dorea să facă transformarea în Thailanda, pentru prețul mai mic, însă în urmă cu câțiva ani declara că va face operația în Marea Britanie, unde costă mai mult. În urmă cu trei ani, Naomi a dat un interviu pentru Playtech Știri, în care a declarat:

”Voi face intervenția chirurgicală cât de curând, nici nu mai aștept să treacă pandemia, dar nu în Thailanda, cum intenționam, unde costă doar 10.000 de euro, ci în Anglia, unde chiar dacă plătesc mai mult, adică 40.000 de euro, măcar nu există mari riscuri. Ca cineva să poată face această operație, trebuie mai întâi să ia un tratament hormonal, timp de câțiva ani, eu îl fac de 21 de ani. Așa mi-au crescut și sânii, nu mi-am pus silicoane”.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
4.5 31 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *