Cum arăta Oana Zăvoranu la 16 ani: „Eram înaintea vremurilor”. De nerecunoscut. FOTO

Cunoscuta brunetă le-a arătat fanilor de pe Instagram cum arăta ea în urmă cu 33 de ani
Cum arăta Oana Zăvoranu la 16 ani: „Eram înaintea vremurilor”. De nerecunoscut. FOTO

Oana Zăvoranu mai umblă din când în când la arhiva cu fotografii și publică pe rețelele de socializare imagini cu ea din adolescență. Spre exemplu, cea mai recentă fotografie postată este cu ea, când avea 16 ani.

Cum arăta Oana Zăvoranu la 16 ani: „Eram înaintea vremurilor”

Oana Zăvoranu se mândrește cu felul în care arăta în adolescență. Cunoscuta brunetă le-a arătat fanilor de pe Instagram cum arăta ea în urmă cu 33 de ani. Vedeta a ținut să le spună fanilor că îi place cum se îmbrăca și atunci, considerând că era înaintea vremurilor.

“Eu la 16 ani. Cum? Ce-ai zis? N-aud?! Ce? Eram înaintea vremurilor? Știu”, a scris Oana Zăvoranu în dreptul imaginii cu ea în adolescență.

În imaginea respectivă, Oana Zăvoranu purta o ținută simplă și elegantă, în nuanțe de verde. Părul era tuns până în dreptul umerilor, coafat în bucle lejere. De asemenea, purta la gât un colier strălucitor.

Cum arăta Oana Zăvoranu la 16 ani
Cum arăta Oana Zăvoranu la 16 ani

Oana Zăvoranu, transformată total. A devenit foarte credincioasă

Oana Zăvoranu și-a transformat complet stilul de viață. Au apus demult vremurile când vedeta apărea aproape zilnic în emisiunile mondene, acolo unde „tuna și fulgera” în stânga și în dreapta la adresa diferitelor personaje din showbiz. Chiar și cu mama ei a avut nenumărate scandaluri, cele două fiind implicate chiar și în diverse procese. Acum însă, la 7 ani de la moartea Marioarei Zăvoranu, Oana i-a cerut iertare mamei sale pentru tot ce i-a făcut.

În perioada recentă, Oana Zăvoranu a decis să meargă pe calea credinței. Merge la biserică, se spovedește și spune rugăciuni. De asemenea, și-a reamenajat locuința și a renunțat la anumite obiecte.

Aceasta a dezvăluit că toate obiectele din casa ei care nu au o simbolistică religioasă vor dispărea, locul lor fiind luat de icoane de diferite dimensiuni. Oana a recunoscut că va păstra, totuși, undeva și acele obiecte.

„Dragilor, nu vă mai uitați la știri, uitați-vă la oamenii care se roagă fără să îi știe nimeni și în cărți (de rugăciune și nu doar). Asta este ortodoxia, este pace și încredere în cel căruia mă rog în orice ceas să mă ajute. Întotdeauna oamenii se împart în cei care se încred doar în ei și înnebunesc de frică și oameni care se încred în ei dar și în Dumnezeu și nu le este frică de nimic”, a scris Oana Zăvoranu într-o postare pe Insta Story.

Singurul lucru la care Oana Zăvoranu nu poate renunța, deși s-a transformat într-o persoană credincioasă, este opulența. Vedeta recunoaște că încă îi place să cumpere lucruri scumpe.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *