Cum arăta Ozana Barabancea în tinerețe. Înaltă, slabă, blondă, atrăgea toate privirile. Puțini o știu așa pe celebra artistă

Vezi imagini cu Ozana Barabancea din tinerețe!

Ozana Barabancea este, fără foar și poate, una dintre cele mai cunoscute și apreciate profesoare de canto de la noi din țară. Însă, ea și-a câștigat mai multă popularitate după ce a intrat în juriul emisiunii ”Te cunosc de undeva”. Vedeta este foarte îndrăgită de către public, însă puțini sunt cei care știu cum arăta aceasta în tinerețe. Iată câteva imagini cu ea de când avea 20 de ani!

Imagini rare cu Ozana Barabancea. Cum arăta vedeta în tinerețe?

În vârstă de 54 de ani, Ozana Barabancea nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este o profesoară de canto renumită la noi în țară, o solită de jazz extrem de admirată, dar și jurată la emisiunea de succes de la Antena 1, ”Te cunosc de undeva”.

De când a apărut pe sticlă, Ozana Barabancea a trecut prin mai multe transformări fizice, unele de-a dreptul șocante. La un moment dat, vedeta a reușit să dea jos nu mai puțin de 59 de kilograme, asta după ce și-a operat stomacul.

Puţini ar recunoaşte-o din poze

Însă, fanii celebrei soprane se întreabă cum arăta în tinerețe preferata lor. Ei bine, nici cei mai înfocați admiratori ai artistei nu ar recunoaște-o din pozele publicate în galeria FOTO a acestui articol. În anii ’90, pe când avea doar 20 de ani, Ozana Barabancea atrăgea toate privirile.

Soprana avea părul blond și era extrem de slabă. Astfel, Jurata de la ”Te cunosc de undeva” putea să rivalizeze lejer cu un fotomodel, mai ales că era și încă este destul de înaltă, măsurând 1,71 metri. Totodată, şi atunci, ca şi acum, soprana avea o voce de-a dreptul remarcabilă.

Citește și „Orice femeie care acoperă podoaba capilară este protejată”. Ozana Barabancea, despre motivul pentru care poartă accesorii pentru păr. Sigur nu te-ai fi gândit!

Ce dietă ține acum jurata de la ”Te cunosc de undeva”

După ce s-a operat la stomac și a reușit să elimine nu mai puțin de 59 de kilograme, artista este mult mai atentă la ceea ce mănâncă, fiind conștientă că doar cu o alimentație sănătoasă va reuși să se mențină în formă în continuare.

”Mănânc de trei ori pe zi, din cinci în cinci ore. Important este să nu beau nimic în timpul mesei, să beau cu jumătate de oră ori înainte, ori după masă. Recent, mi-am făcut operația de lifting circular, intervenția a durat cinci ore, cu nouă medici.

Aș vrea să îmi pun silicoane, doctorul mi-a zis că nu este cazul pentru că am tot ce îmi trebuie, eventual doar să îi micșorez și doar să îi reconstruiesc.

Am stat cu genunchii ridicați timp de două luni de zile, am dormit doar pe spate. Mi-aș dori să mai slăbesc trei kilograme, acum am 69 de kilograme, dar am avut 128 maximum”, a declarat soprana, acum ceva timp, conform click.ro.

Citește și Bărbatul care a murit în timpul filmării unui videoclip al Ozanei Barabancea. Ce s-a petrecut de fapt. Cutremurător!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *