„Orice femeie care acoperă podoaba capilară este protejată”. Ozana Barabancea, despre motivul pentru care poartă accesorii pentru păr. Sigur nu te-ai fi gândit

Motivul pentru care Ozana Barabancea poartă accesorii pentru păr

Ozana Barabancea nu mai are nevoie de nicio introducere. Este profesoară de canto și interpretă de jazz, iar publicul larg o cunoaște de la Te cunosc de undeva, unde se află în juriu. Vedeta are tot timpul apariții colorate și extravagante care fură ochii tuturor privitorilor. Din vestimentația ei sunt nelipsite, accesoriile pentru păr. Iată de ce are tot timpul podoaba capilară acoperită!

De ce Ozana Barabancea poartă mereu accesorii pentru păr

Ozana Barabancea este jurată la Te cunosc de undeva de foarte mulți ani de zile. Acolo, ea punctează partea muzicală a momentelor concurenților care se transformă în personajele dorite de ruletă.

Aproape de fiecare dată, vedeta apare în emisiune cu diferite accesorii pentru păr și mulți s-au întrebat și de ce le poartă artista tot timpul. Ei bine, acum a venit și răspunsul îndrăgitei vedete de la Antena 1.

”Am foarte multe accesorii de păr, pentru că eu consider că o femeie care poartă tot timpul ceva pe cap este mult mai elegantă și distinsă.

Pornind de la Maica Domnului, care a avut tot timpul ceva pe cap, orice femeie care poartă un accesoriu care acoperă podoaba capilară este protejată.

Am două geamantane de accesorii de păr și în continuare voi avea altele noi, pentru că voi cumpăra.”, a declarat Ozana Barabancea pentru viva.ro.

Citește și Ozana Barabancea o adoră pe iubita fiului său. Cum a fost prima întâlnire dintre cele două: ”I-a fost frică de mine, săraca, credea că sunt Bau Bau!” EXCLUSIV!

Ozana Barabancea 3
Ozana Barabancea

Ce mai colecționează Ozana Barabancea

În cadrul aceluiași interviu, Ozana Barabancea a dezvăluit că mai are o pasiune, în afară de accesoriile pentru păr. Jurata de la Te cunosc de undeva a mărturisit că deține o colecție impresionantă de cruci.

”Cât despre cruci, am o colecție impresionantă, de peste 100 la număr, de toate formele. Îmi plac crucile mele, am aflat de la un fizician foarte credincios, nu-i spun numele, că Lumina Sfântă este suprapunerea câmpului magnetic electric, iar această suprapunere are loc în formă de cruce.

Și atunci am zis, clar, crucea înseamnă, de fapt, lumină! Le prefer pe cele ortodoxe. Sunt foarte atentă la design. Și fiica mea poartă o cruce.”, a precizat artista pentru aceeași sursă.

Citește și Ce a învățat-o Ozana Barabancea pe fiica ei despre viață și frumusețe. Așa se deosebește Gloria de alte fete de vârsta ei VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *