Cum arăta Petrișor Ruge, în urmă cu 16 ani, când a început să lucreze cu Andreea Bălan. A devenit cel mai cunoscut dansator din România

Vezi cum arăta Petrișor Ruge la începuturile sale într-ale dansului!

Petrișor Ruge nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Este, fără doar și poate, unul dintre cei mai populari și talentați dansatori de la noi din țară. El a devenit cunoscut în urmă cu 16 ani de zile, iar Andreea Bălan a contribuit la notorietatea sa. Iată cum arăta acesta atunci când concura la ”Dansez pentru Tine”!

Imagini din trecut cu Petrișor Ruge

Petrişor Ruge, în vârstă de 37 de ani, este unul dintre cei mai buni, dacă nu cel mai bun dansator din România. Însă, puține persoane își mai amintesc cum a devenit el cunoscut.

Ei bine, Petrişor Ruge a apărut la televizor în urmă cu 16 ani de zile, atunci când a concurat la ”Dansez pentru Tine”. Acolo, el a avut-o ca parteneră pe Andreea Bălan.

A câștigat ”Dansez pentru Tine”

Petrişor Ruge și fosta membră a trupei Andre au făcut senzație pe scena de la ”Dansez pentru Tine” și chiar au reușit să câștige trofeul competiției, depășind perechile Smiley – Adriela şi Laura – Bogdan.

Ulterior, viața tânărului s-a schimbat radical. El a devenit dansator în adevăratul sens al cuvântului şi instructor de Zumba. Petrişor Ruge face parte şi din trupa de balet ”Edi Stancu”. În plus, Petrişor Ruge se ocupă şi cu editarea muzicală, sub numele de DJ Petri.

 S-a zvonit că s-a iubit cu Andreea Bălan

Tânărul și cântăreața au avut o chimie deosebită pe scena de la ”Dansez pentru Tine”, iar ulterior au devenit buni prieteni. Astfel, multă vreme, cei care i-au urmărit au crezut că cei doi au o relație de iubire.

Zvonurile au circulat o bună perioadă de timp. La un moment dat, însă, cei doi nu au mai suportat și au negat totul. ”Niciodată nu m-am gândit să mă îndrăgostesc”, a declarat Petrişor Ruge.

Citește și Andreea Bălan a anunțat data marelui eveniment. I se împlinește în sfârșit dorința, va avea loc anul acesta. Fanii sunt în extaz!

”Ești cel mai talentat, muncitor, ambițios și serios”

Pe data de 8 aprilie, fostul câștigător de la ”Dansez pentru Tine” a împlinit 37 de ani, iar Andreea Bălan a publicat un mesaj emoționant pe rețelele sociale în care are numai cuvinte de laudă la adresa dansatorului.

”Azi este ziua ta, @Petrisor Ruge, omul care îmi este alături de peste 17 ani, 🎂🥂 Împreuna am creeat cele mai frumoase și spectaculoase show-uri și coregrafii💃🏼🕺 Ești cel mai talentat, muncitor, ambițios și serios și ești un stâlp în cariera mea!

De când am câștigat medalia de argint pentru România la concursul international din Mexic in 2007, suntem nedespărțiți pe scenă, iar aportul tău creativ în show-urile noastre este neprețuit!

Sunt extrem de recunoscătoare pentru tot ceea ce am realizat împreună 🙏 Haideți să-i spunem La mulți ani cu toată inima deschisă!”, a scris artista în mediul online.

Citește și Andreea Bălan este în culmea fericirii. Tocmai a făcut anunțul despre Victor Cornea. Fanii au reacționat imediat: “Sincere felicitări!”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *