Cum arăta Ruby, înainte să-și facă operații estetice. De nerecunoscut! Artista regretă că și-a pus silicoane

Vezi cum arăta Ruby înainte de intervențiile estetice!

Ruby sau Ana Claudia Grigore, pe numele ei adevărat, nu are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară. Focoasa brunetă se poate lăuda cu un chip angelic, un zâmbet de divă și un trup de invidiat, apelând, de-a lungul timpului, la anumite intervenții estetice. Însă, cum arăta vedeta înainte de a ajunge celebră? Iată câteva imagini unice cu solista!

Imagini unice cu Ruby. Cum arăta înainte de intervențiile estetice

În vârstă de 35 de ani, Ruby este, fără îndoială, una dintre cele mai ascultate cântărețe din România. Ea și-a ales numele de scenă după un cântec al formației engleze Kaiser Chiefs.

Vedeta s-a lansat în muzică în anul 2010, când a susținut primul ei concert într-un club din Germania. Astfel, Ruby a devenit prima interpretă română care s-a lansat în străinătate.

Un an mai târziu, bruneta a semnat cu HaHaHa Production, lansând piesa ”Party Hard”. Au urmat numeroase hit-uri și succesul solistei a fost unul răsunător. În prezent, artista are un număr impresionant de fani, însă nu mulți știu cum arăta Ruby înainte să fie celebră.

Câte operații estetice are Ruby

Frumoasa cântăreață arată senzațional acum, însă, în trecut, aceasta avea un fizic cu totul diferit. Privind imaginile din galeria foto a acestui articol, fanii aproape că nu au recunoscut-o pe brunetă. De-a lungul timpului, artista a trecut pragul cabinetului medicului estetician, pentru unele intervenții.

În urmă cu ceva timp, ea susținea că s-a operat la nas și și-a pus silicoane. ”Am două operații estetice mari și late. Una la nas, am făcut-o de două ori (…) și cea de la sâni”, a precizat Ruby, în urmă cu ceva timp, pe rețelele sociale.

Citește și Ce a îndrăznit să spună Cristi Mitrea despre Ruby: “Visam asta de 30 de ani”. Ipostaza în care au apărut cei doi VIDEO EXCLUSIV!

”M-am chinuit niște ani, am ascuns asta de toată lumea”

Între timp, cântăreața și-a pus și acid hialuronic în buze. Însă, una dintre intervenții o regretă din tot sufletul. Mai exact, vedetei îi pare rău că și-a pus silicoane. Bruneta a mărturisit că a trecut prin chinuri cumplite din cauza acestora.

”Mai am momente de rătăcire și apoi îmi amintesc că nu este necesar și că, dacă vreau să îmbunătățesc ceva, pot face asta cu succes prin sport. De aceea m-am și apucat.

Operația de rinoplastie m-a făcut să mă accept pe mine, să mă iubesc mai mult și a fost o alegere bună, pe când faptul că am apelat la implanturile mamare mi-a dat un pic de furcă.

M-am chinuit niște ani, am ascuns asta de toată lumea. Da, dacă aș putea da asta înapoi, aș face-o într-o secundă. M-am confruntat cu probleme și pentru că nu am ținut neapărat cont de recomandările medicului.

A doua zi după operație am fost, la -16 grade, în piața din Iași, la concert. Au fost și greșelile mele în mare parte, dar nu era cazul nici să fac operația.”, a declarat Ruby pentru viva.ro.

Citește și Ruby, Raluka și Ana Baniciu, surprinse în mijlocul războiului din Israel: „Toată lumea este izolată, trebuie să intrăm în buncăr”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *