Cum arată și ce se ocupă sora Adrianei Bahmuțeanu. Puțini știu că Anca a lucrat în domeniul televiziunii

Sora Adrianei Bahmuțeanu a stat departe de lumina reflectoarelor

Pe Adriana Bahmuțeanu o ştie totată lumea. Bruneta a fost căsătorită cu Silviu Prigoană, alături de care are doi băieți, dar puţină lume ştie că vedeta mai are o soră care este cu un an mai mică decât ea și care a lucrat în domeniul televiziunii. Iată cum arată și ce se ocupă sora Adrianei Bahmuțeanu!

Adriana Bahmuțeanu are o soră mai mică. Cum arată și cu se ocupă aceasta

Adriana Bahmuțeanu, în vârstă de 49 de ani, nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. E cunoscută în toată țara, are o carieră de succes în lumea televiziunii și a fost căsătorită cu Silviu Prigoană, tatăl celor doi băieți ai săi de care s-a separat cu scandal. Deși românii au auzit multe despre ea, nu mulți dintre ei știu că vedeta are o soră.

Aceasta se numește Anca Toma și este cu un an mai mică decât mult mai celebra sa soră. Ea a stat departe de lumina reflectoarelor, cu toate că a lucrat mulți ani în domeniul televiziunii. În trecut, Anca Toma a fost angajata unor televiziuni recunoscute, precum Prima TV, Tele 7ABC, OTV sau Realitatea TV.

Ea a fost reporter sau producător, dar nu a devenit atât de cunoscută precum sora sa mai mare. De asemenea, Anca Toma ar fi lucrat și la postul Etno TV în anul 2008, deținut la vremea aceea de fostul ei cumnat.

În urma divorțului dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Progoană însă, Anca Toma ar fi fost concediată de afacerist. Totuși, aceasta nu ar fi stat foarte mult timp pe bară, fiind luată de sora ei la Antena Stars, unde ar fi primit postul de editor de imagine.

Citește și Pactul făcut de Adriana Bahmuțeanu și George Restivan. După ce regulă bizară funcționează mariajul lor, asta te va surprinde total!

Anca Toma
Anca Toma

Cu cine este căsătorită sora Adrianei Bahmuțeanu

Anca Toma este căsătorită de aproape un deceniu cu fostul bucătar al lui Silviu Prigoană. Ea a făcut nunta cu alesul inimii ei, Constantin Dumitrașcu, în anul 2015, iar la eveniment a participat și Adriana Bahmuțeanu.

Totodată, fosta soție a lui Silviu Prigoană s-a ocupat și de realizarea rochiei de mireasă pe care a purtat-o Anca Toma. La nuntă, după cum se poate observa și în imaginea de mai sus, sora Adrianei Bahmuțeanu a avut părul blond, dar cu toate astea, toată lumea poate remarca cât de bine seamănă cu fosta parteneră a lui Silviu Prigoană.

Citește și Petrecere de neuitat pentru Adriana Bahmuțeanu: „Au complotat și mi-au făcut cea mai mare surpriză! A fost ca-n filme!”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *