Petrecere de neuitat pentru Adriana Bahmuțeanu: „Au complotat și mi-au făcut cea mai mare surpriză! A fost ca-n filme!”

Adriana Bahmuțeanu: "Era să leșin când i-am văzut pe toți la masă"

Adriana Bahmuțeanu a împlinit 49 de ani. Vedeta a avut parte de o petrrecere surpriză, organizată de soțul ei, George Restivan, care a complotat cu iubitul Anamariei Prodan. Adriana a rămas fără cuvinte!

Adriana Bahmuțeanu, petrecere surpriză de ziua sa. A avut șampanie de 10 000 de euro și tortul cu etaj

Anamaria Prodan a complotat cu soțul Adrianei Bahmuțeanu și cu iubitul ei, Flavius Nedelea. Au pregătit o petrecere de neuitat pentru Adriana. Totul a avut loc în restaurantul de lux al lui Flavius Nedelea, din Centru Vechi al Capitalei.

Cu greu a acceptat Adriana Bahmuțeanu să iasă din casă atunci. Când a ajuns acolo însoțită de soțul ei și i-a văzut pe toți cei adunați pentru ea, vedeta a fost la un pas să leșine de emoție.

„Când credeam că le-am trăit pe toate în viața asta și că n-o să mă mai mire nimic, am avut parte de cea mai frumoasa bucurie de ziua mea: o petrecere-surpriză, pusă la cale de soțul meu drag, George Restivan, și de draga mea prietenă și fină, Anamaria Prodan.
Cei doi au complotat și au adus la aceeași masa nașii și nănașii noștri dragi, familia Ghilă și familia Grămadă, prietene apropiate și multă, multă veselie! Și eu n-am aflat nimic! Au păstrat secretul pana în ultima clipă! Știți cum a fost? Ca în filmele alea suprarealiste, în care cineva intră într-o încăpere și descoperă că acolo sunt prietenii din toate colțurile lumii!

Culmea culmilor! Era să nu mai ajung la propria petrecere, bine că nu m-am îmbrăcat în pijamale! Cu greu m-a scos George din casă și m-a păcălit ca mergem să bem un pahar de vin la o terasă. M-a rugat să mă îmbrac frumos că e ziua mea, că așa se cuvine, că a făcut rezervare doar pentru noi doi.

Și mi-era o lene, dar până la urmă am ieșit mai mult cu forța, mai mult de dragul lui că tot insista și m-a păcălit. M-a dus de mână până în restaurant de era să leșin când i-am văzut pe toți la masă cum îmi zâmbesc…”, a povestit Adriana Bahmuțeanu.

A fost o petrecere de fițe și cu toții s-au distart pe cinste. Tortul a fost unul cu etaj, așa cum vezi doar la nunți, pe care a fost pusă o poză cu Adriana și George, de la cununia lor. Anamaria Prodan și iubitul ei i-au făcut cadou Adrianei o șampanie într-o sticlă imensă, care valorează peste 10 000 de euro.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au căsătorit în luna aprilie 2023. Cei doi, alături de nașii lor, au mers la o biserică din Ucraina pentru a oficia cununia.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *