Cum arată și cine este Miss Universe 2023. Este model, designer de modă și instructor de fitness. FOTO

Miss Universe 2023: "Citatul meu preferat este "dacă nu acum, atunci când?""

A fost aleasă noua Miss Universe. Este vorba de o tânără în vârstă de 28 de ani, reprezentanta Statelor Unite. După ea, podiumul a fost completat de către concurentele din Venezuela și Republica Dominicană.

Cum arată și cine este Miss Universe 2023. Are 28 de ani

Concurente din 84 de țări ale lumii s-au luptat pentru corona de câștigătoare a titlului de Miss Universe, care a revenit americancei, de origine filipineză R’Bonney Gabriel, în vârstă de 28 de ani.  Ea le-a învins în finală pe Amanda Dudamel din Venezuela şi Andreina Martinez din Republica Dominicană.

„Mi-ar plăcea să văd o creștere de vârstă pentru că am 28 de ani. Și aceasta este cea mai mare vârstă pentru a concura. Și cred că ar fi un lucru frumos. Citatul meu preferat este „dacă nu acum, atunci când?” Pentru că, ca femeie, cred că vârsta nu ne definește. Nu este mâine, nu este ieri – dar este acum. Momentul este acum”, a spus ea.

Gabriel este originară din Houston. Este model, designer de modă, pasionată de croitorie, dar și instructor de fitness. Este licențiată în creație de modă și are propria firmă de confecții din materiale reciclabile. Multe dintre ținutele prezentate pe podiumul Miss Universe au fost create și cusute de ea.

Printre ținute se numără și capa în culori aprinse ce reprezintă renașterea Păsării Pheonix.

„Pentru capă, a folosit PET-uri cărora le-a dat o nouă viaţă. Pe spate a scris mottoul după care chiar ea se ghidează în viaţă: Dacă nu acum, atunci când? Nu este mâine, nu este ieri, este acum. Acum este momentul pentru a face ceea ce ne dorim”, a declarat R’Bonney Gabriel.

R’Bonney Gabriel este foarte activă pe rețelele de socializare

R’Bonney Gabriel postează aproape zilnic fotografii pe rețelele de socializare. Fie sunt imagini cu ea la diferite concursuri, fie sunt fotografii cu ea în atelier în timp ce creează ținute. Când nu este pe podium sau în sala de fitness, Miss Universe 2023 își face de lucru în atelier, acolo unde creează ținute din materiale reciclabile.

Tânăra a declarat că și-a făcut singură ținuta pentru Miss Universe 2023 și i-a luat aproximativ 50 de ore să fie gata.

România nu a avut reprezentată la Miss Universe 2023

Ediția a 71-a a concursului Miss Universe a avut nu mai puțin de 84 de concurente. Ediția din 2023 a avut loc în Louisiana. Au fost înscrise și reprezentantele Rusiei și Ucrainei, însă nu s-au calificat în finală. România nu a avut reprezentată la Miss Universe 2023.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *