Cum arată și cu ce se ocupă iubitul Iuliei Albu. Sunt împreună de mai bine de 5 ani

Iulia Albu: "Am alături un om care are foarte mare încredere în mine"
Cum arată și cu ce se ocupă iubitul Iuliei Albu. Sunt împreună de mai bine de 5 ani

Iulia Albu formează un cuplu cu Mihai Alexandru de câțiva ani. O bună vreme cei doi și-au ținut relația departe de ochii curioșilor și lumina reflectoarelor. De câteva luni însă, situația s-a schimbat. Iulia și Mike, așa cum îl alintă, au apărut chiar și într-o emisiune TV împreună.

Cum arată și cu ce se ocupă iubitul Iuliei Albu. Vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa lui

Mihai Alexandru lucrează în publicitate și marketing. El locuia la Londra, dar a decis să se întoarcă în România deoarece Iulia Albu nu putea pleca cu fetița acolo. Fostul ei soț, Mihai Albu, nu și-ar fi dat acordul ca Iulia să plece din țară cu fiica lor. Iulia Albu mărturisește despre iubitul ei că o iubește pe fiica ei și a lui Mihai Albu.

Iulia Albu a dezvăluit că Mike se implică în proiectele ei, o ajută și o sfătuiește în plan profesional. De asemenea, vedeta susține că se sfătuiesc mereu.

„Am alături un om care are foarte mare încredere în mine, care-mi poate spune și când greșesc și când fac lucrurile bine, și pe care-l ascult. Ceea ce e un lucru important. El lucrează cu mine în anumite proiecte, dar nu în televiziune. Dar ne sfătuim”, a declarat Iulia Albu, pentru playtech.ro.

Ce spune Iulia Albu despre nunta cu iubitul ei, Mike

Chiar dacă sunt de câțiva ani împreună, Iulia și Mike nu vor încă să vorbească despre căsătorie. Prezentatoarea de la Antena Stars susține că vor vedea dacă vor face și acest pas.

“Vom vedea dacă și când mă căsătoresc. Ca să nu fi făcut total degeaba 4 ani de Drept, să-mi fi dat și definitivatul și baroul, pot să zic doar atât: Quod erat demonstrandum (nr. ceea ce era de demonstrat)”, a spus Iulia Albu pentru ego.ro.

Care este relația Iuliei Albu cu fiica ei: “Nu trebuie să ne spună tot ce face”

Iulia Albu susține că se înțelege foarte bine cu fetița ei, din căsnicia cu Mihai Albu. Vedeta mărturisește că îi oferă micuței intimitatea de care are nevoie, considerând că așa este normal și civilizat.

„Are intimitatea ei. Nu trebuie să ne spună tot ce face, dar nu își încuie niciodată ușa de la cameră. Dar nici noi nu intrăm la ea în cameră fără să batem. Așa este normal și civilizat, să-i respecți intimitatea copilului tău. Are doar 12 ani. Nu o las să iasă singură la mall”, ne-a mai declarat Iulia Albu.

9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.