Răspunsul genial al Iuliei Albu când este întrebată dacă va îmbrăca din nou rochia de mireasă: „Quod erat demonstrandum” EXCLUSIV

Iulia Albu, despre relația cu iubitul ei, Mike: ”Vom vedea dacă și când mă căsătoresc”
Răspunsul genial al Iuliei Albu când este întrebată dacă va îmbrăca din nou rochia de mireasă: „Quod erat demonstrandum” EXCLUSIV

Iulia Albu și logodnicul ei, Mike, sunt împreună de 5 ani și, deși se comportă ca o familie, vedeta TV nu este foarte darnică cu declarațiile atunci când vine vorba despre pasul cel mare. Prezentatoarea emisiunii „I.A. cu stil”  (Antena Stars) a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că va vedea dacă acest eveniment se va desfășura în curând, arătându-ne că în momentul de față pe degetul ei nu se află nicio verighetă.

Iubitul ei n-a însoțit-o la petrecere

Iulia Albu nu a ascuns niciodată relația cu Mike, actualul ei partener de viață, însă a preferat să nu-l expună prea mult public, respectând astfel dorința acestuia. Dar nici atunci când este invitată la un eveniment monden, de genul celui organizat în fiecare an de o cunoscută revistă glossy, Iulia nu-l convinge pe Mihai Alexandru, pe numele din buletin, să o însoțească.

„Eu am venit însoțită de fetele mele de la „I.A cu stil” care au purtat culori, multe culori. De asemenea, am fost însoțită de un manechin care a purtat un costum masculin cu miră. Știți de ce? Pentru a obține alb pe ecran. Trebuie să folosești pixelii roșii, albaștri și verzi. Acești pixeli în momentul în care se întrepătrund dau alb pe ecran. Nu am vrut să vorbesc la acest eveniment despre cum sunt îmbrăcată, ci să vorbesc despre proiectele mele, pe care le am pe TV, am vrut să vorbesc despre ce înseamnă să fii parte dintr-un proiect pe TV și ce înseamnă să fii parte dintr-un proiect care te poate transforma a doua zi într-o divă pe covorul roșu, cum este emisiunea „I.A.cu stil”, ne-a declarat Iulia Albu, pentru Ego.ro

Iulia Albu

„Am zero abilități de a coase o cârpă”

Îmbrăcată într-o rochie ivoire, o nuanță de alb ceva mai „prăfuită”, deși dress-code-ul evenimentului impunea cât mai multă culoare, Iulia Albu ne-a asigurat că nu este deloc o previzualizare a rochiei de mireasă, ci doar a ales să poarte o creație proprie.

„Atâția ani de facultate de design și zero abilități de a coase o cârpă. Știu este o calitate unică. Este o performanță. Dar am abilități deosebite în a desena și a-mi imagina lucruri. Am în atelier persoane foarte capabile care cos. Dacă mă întrebi dacă am ales să port azi alb, cu referire la rochia de mireasă, să știi că nu mai suntem prietene. Vom vedea dacă și când mă căsătoresc. Ca să nu fi făcut total degeaba 4 ani de Drept, să-mi fi dat și definitivatul și baroul, pot să zic doar atât: Quod erat demonstrandum (nr. ceea ce era de demonstrat). Iubitul meu nu este în seara asta cu mine. El mă așteaptă acasă”, a mai declarat Iulia Albu pentru EGO.ro în timp ce flutura mâna, vrând să puncteze că pe degetul ei nu se află nicio verighetă.

Iulia nu a stat foarte mult la eveniment căci acasă o așteptau Mike și fiica ei, Mikaela. Aproape adolescentă, Mika este foarte atașată de iubitul mamei sale, iar cei trei încearcă să petreacă foarte mult timp împreună.

„Are intimitatea ei. Nu trebuie să ne spună tot ce face, dar nu își încuie niciodată ușa de la cameră. Dar nici noi nu intrăm la ea în cameră fără să batem. Așa este normal și civilizat, să-i respecți intimitatea copilului tău. Are doar 12 ani. Nu o las să iasă singură la mall”, ne-a mai declarat Iulia Albu.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
8 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *