Cum arată și cu ce se ocupă Iulia Navalnaia, soția lui Alexei Navalnîi. Mesajul tranșant trimis după moartea opozantului rus

Iată cum arată și cu ce se ocupă Iulia Navalnaia!

Alexei Navalnîi a fost, fără doar și poate, unul dintre cei mai mari opozanți ai lui Vladimir Putin. El a făcut tot posibilul să doboare regimul liderului de la Kremlin, însă a ajuns să fie trimis după gratii, fiind acuzat de delapidare. Acolo, bărbatul și-a dat ultima sufllare. Dar cine este soția lui? Iată cum arată și cu ce se ocupă Iulia Navalnaia!

Detalii despre Iulia Navalnaia

Alexei Navalnîi a fost unul dintre cei mai vocali opozanți ai lui Vladimir Putin. Din păcate, însă, acesta a murit vineri, 16 februarie, într-o închisoare din Siberia, după ce ”s-a prăbușit brusc în timpul unei plimbări”.

Bărbatul era căsătorit încă din anul 2000 cu o blondă superbă. Este vorba despre Iulia Navalnaia, femeie care i-a dăruit lui Alexei Navalnîi doi copii, mai exact un fiu și o fiică.

Ce profesie are soția lui Alexei Navalnîi

Iulia Navalnaia a fost descrisă de unii ca fiind ”Prima Doamnă” a opoziției ruse. Ea a văzut pentru prima oară lumina zilei la data de 24 iulie 1976, la Moscova, pe atunci capitala URSS, și a absolvit Facultatea de Relații Economice Internaționale a Academiei Economice Ruse Plekhanov.

În prezent, soția lui Alexei Navalnîi este avocat și activist. De altfel, ea și-a sprijinit partenerul în timpul campaniilor politice și a fost implicată activ în activitățile organizației lor neguvernamentale, Fundația Anticorupție.

Citește și Ultimul mesaj postat de Alexei Navalnîi. Ce scria cu 2 zile înainte să moară. E incredibil ce a postat opozantul rus!

Cum s-au cunoscut Iulia Navalnaia și Alexei Navalnîi

Iulia l-a cunoscut pe Alexei în timpul unei vacanțe din Turcia, în 1998. Cei doi s-au îndrăgostit iremediabil și și-au unit destinele doi ani mai târziu. Din păcate, însă, acum, moartea i-a despărțit.

La scurt timp după ce a fost anunțat decesul partenerului ei, Iulia Navalnaia a oferit o declarație la Conferința de Securitate de la München. Femeia a preferat să transmită mesajul în limba rusă.

Ea a spus că Vladimir Putin și asociații săi vor fi pedepsiți pentru ceea ce i-au făcut soțului ei. ”Întotdeauna mint. Dar dacă acest lucru este adevărat, vreau ca Putin și toți cei din jurul lui să știe că vor fi pedepsiți pentru tot ce au făcut țării noastre, familiei mele și soțului.

Vor fi aduși în fața justiției și acea zi va veni în curând”, a spus Iulia Navalnaia. De asemenea, ea a lansat ”un apel” ca liderul rus să fie considerat ”personal responsabil pentru toate atrocitățile comise”.

”Vreau să fac apel la comunitatea internațională și la toți oamenii să se unească și să învingă acest rău”, a mai adăugat femeia.

Citește și A murit Alexei Navalnîi. Opozantul lui Vladimir Putin se afla într-o închisoare din Siberia, ce s-a aflat despre cauza decesului!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *