Cum arată soția lui Andrea Bocelli. Pe el îl știe toată planeta, dar nu mulți au văzut-o pe ea. Este de o frumusețe aparte FOTO

Este o diferență de vârstă de 25 de ani între ei

Scris de: Daoud Andra

17 Mar. 2024

Andrea Bocelli este cunoscut de o lume întreagă, iar de curând a oferit un moment special, alături de fiul său cel mic. Cei doi au cântat împreună la Premiile Oscar, iar momentul a fost aplaudat de o lume întreagă. În culise a fost și soția celebrului tenor, iar oamenii au avut ocazia să vadă cât de frumoasă este Veronica.

Imagini superbe cu soția lui Andrea Bocelli

Este unul dintre cei mai talentați tenori din lume, iar de curând a apărut la Gala Premiilor Oscar, alături de familie. Andrea Bocelli a cântat alături de fiul lui cel mic, Matteo, pe scena de la Los Angeles, iar piesa ”Time to Say Goodbye” a emoționat profund audiența.

Artistul și-a făcut apariția pe covorul roșu împreună cu familia, iar oamenii nu și-au putut lua ochii de la soția lui. Veronica Berti și Andrea Bocelli sunt căsătoriți din anul 2014, iar femeia este și managerul lui. Frumoasa brunetă este cu 25 de ani mai tânără decât celebrul tenor, având în prezent 40 de ani.

Citește și: Cum au apărut Florin Dumitrescu și soția lui, după ce au fost dați în judecată de Antena 1. Fanii au reacționat imediat: „Asta e tot ce contează!”

Aceasta a purtat două ținute care i-au pus perfect în valoare trăsăturile. Pe covorul roșu, a îmbrăcat o rochie albă, cu dantelă și perle și cu porțiuni semi-transparente. Soțul ei și fiul acestuia s-au asortat, purtând sacou și, respectiv, frac de aceeași culoare. La petrecerea de după Oscaruri, Veronica a îmbrăcat o rochie neagră, scurtă, din dantelă, cu decolteu amplu și decupaje pe zona șoldurilor.

Cum arată soția lui Andrea Bocelli. Pe el îl știe toată planeta, dar nu mulți au văzut-o pe ea. Este de o frumusețe aparte FOTO
Veronica, Andrea Bocelli și fiul lui, Matteo

Andrea Bocelli, despre soția lui

Cei doi sunt căsătoriți din anul 2014 și au împreună o fiică. Artistul italian mai are doi băieți, Matteo și Amos, din căsătoria anterioară. Acesta a fost însurat cu Enrica Cenzatti din 1992 până în 2002, iar femeia i-a dăruit cei doi băieți. La 12 ani de la divorțul de mama lor, Bocelli s-a căsătorit cu Veronica Berti, care l-a făcut tată pentru a treia oară, dăruindu-i o fiică, pe care au botezat-o Virginia.

”Veronica este prietena mea cea mai bună, iubita mea, partenera mea în bucurie și în tristețe, este persoana la care mă pot duce, iar ea aduce pace și unitate în familia noastră. Ea este, de asemenea, managerul meu”, spunea Bocelli într-un interviu, despre soția sa.

Citește și: Cine este și cum arată soția lui Nicușor Dan. S-au cunoscut în urmă cu 19 ani, imagini de colecție cu edilul Capitalei și partenera lui de viață

La rândul său, femeia a spus că au petrecut foarte mult timp împreună încă de la început și au ajuns să se cunoască foarte bine. Chiar dacă nu sunt întotdeauna pe aceeași lungime de undă, întotdeauna se bazează unul pe celălalt.

”Trăim împreună de aproape 22 de ani și, cel puțin la început, am petrecut 24 de ore pe zi împreună. Așadar, ori ne iubim, ori o luăm razna, iar noi, din fericire, am reușit să ne înțelegem. (…) Uneori nu suntem neapărat de acord cu calea, dar întotdeauna suntem de acord cu scopul. Ne bazăm unul pe celălalt. Ceea ce îmi place la el este determinarea lui și cât de repede poate lua o decizie”, mărturisea Veronica, într-un interviu pentru revista People.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *