Cum arată vedetele din România fără pic de machiaj. Nu le recunoști așa ușor. FOTO

Iată cum arată vedetele din România complet nemachiate.
Cum arată vedetele din România fără pic de machiaj. Nu le recunoști așa ușor. FOTO

Ne-am obișnuit să le vedem mereu cu machiaj, perfect aranjate și coafate, arătând impecabil. Te-ai întrebat însă, cum arată cele mai cunoscute vedete din România fără make-up? Nu puține dintre celebritățile autotohtone au curajul de a se afișa în spațiul public fără să poarte un make-up profesionist.

Cum arată vedetele din România fără pic de machiaj

Printre cele care folosesc mereu machiaje profesioniste sau filtre, se numără și câteva vedete care preferă deseori să se afișeze și fără machiaj. Aceastea se numără printre puținele celebrități care au trăsături naturale frumoase și arată foarte bine fără a avea un make-up profesionist.

Lidia Buble

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Este admirată de fanii ei pentru vocea deosebită, dar și pentru aspectul fizic de invidiat.

Cum arată vedetele din România fără pic de machiaj
Lidia Buble

De asemenea, Lidia are trăsături naturale foarte frumoase și deseori își surprinde fanii cu poze în care este complet nemachiată. Aceasta are un ten impecabil și reușește să adune foarte multe comentarii pozitive și aprecieri din partea comunității sale.

Andra

Cum arată vedetele din România fără pic de machiaj
Andra, cu și fără machiaj

Andra este o altă artistă apreciată pentru vocea sa unică. Vedeta este, de asemenea, înzestrată cu o frumusețe naturală, motiv pentru care reușește să își surprindă fanii în mod plăcut și când se afișează fără machiaj. Andra postează deseori în mediul online sau pe Instagram stories imagini cu ea nemachiată.

Andreea Bănică

Cum arată vedetele din România fără pic de machiaj
Andreea Bănică

Andreea Bănică ne surprinde mereu cu aparițiile ei glamour, pline de rafinament. Cu toate acestea, vedeta nu ezită să posteze des pe contul ei de Instagram și poze în care apare nemachiată. Andreea are tenul lipsit de imprefecțiuni, ochii de un albastru superb, de aceea arată foarte bine și când nu folosește filtre sau machiaje profesioniste. Aceasta urmează o rutină de îngrijire a tenului și nu de puține ori împărtășește fanelor sale trucuri și sfaturi utile.

Ilinca Vandici

Cum arată vedetele din România fără pic de machiaj
Ilinca Vandici

Ilinca Vandici, asemenea altor vedete din România are curajul să se afișeze fără machiaj. Deși poartă deseori un machiaj bine conturat, care îi subliniază ochii și buzele, Ilinca preferă și aparițiile naturale. Aceasta are un ten bine îngrijit, de aceea look-ul ei este apreciat și când nu utilizează produse cosmetice. Recent a postat pe contul de TikTok un clip scurt în care apare nemachiată, apoi purtând un make-up spectaculos. Postarea a fost foarte apreciată în mediul online și a strâns foarte multe complimente și comentarii din partea celor care o urmăresc.

sursa foto: instagram.com

Citește și cum arată Lidia Buble complet nemachiată. Artista și-a surprins fanii cu această imagine

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
6.2 18 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *