Cum arătau Florin Dumitrescu și soția lui, în ziua nunții. Singura imagine care a scăpat pe net cu cei doi

Iată cum arăta celebrul chef în ziua nunții sale!

Florin Dumitrescu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este, fără doar și poate, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați chefi de la noi din țară. Însă, puțini dintre fanii săi știu cum arăta acesta în ziua în care și-a unit destinul cu soția lui, Cristina. Cei doi parteneri vor sărbători anul acesta 10 ani de la cununia religioasă. Iată cum arăta celebru bucătar în ziua nunții!

Imagine rară cu Florin Dumitrescu din ziua nunții

Florin Dumitrescu se numără printre cei mai apreciați chefi de la noi din țară. De curând, el și colegii săi, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, au renunțat la Chefi la Cuțite, emisiune culinară de la Antena 1.

Însă, fanii îi vor putea revedea în curând la Pro TV, mai exact la Masterchef. Așadar, multă lume îl urmărește pe Florin Dumitrescu la televizor, dar nu știe cum arată viața lui personală.

Ei bine, îndrăgitul bucătar este căsătorit cu Cristina încă din anul 2014 și împreună au două fiice superbe, pe Ava și Mia. Așadar, Florin Dumitrescu a mers la altar în urmă cu aproape un deceniu, iar de atunci înfăţişarea lui a suferit schimbări uluitoare.

Cum aratau Florin Dumitrescu si sotia lui, in ziua nuntii
Florin Dumitrescu si sotia lui

Cum arăta bucătarul la nunta lui

După cum se poate observa și în fotografia de mai sus, Florin Dumitrescu, atunci în vârstă de 23 de ani, era mai slab în ziua nunții cu mama fetițelor sale. În schimb, Cristina arăta aproape ca în prezent.

Partenera de viață a celebrului chef, acum în vârstă de 37 de ani, se menține foarte bine, asta cu toate că a adus pe lume doi copii.

Citește și Ce i s-a întâmplat lui chef Florin Dumitrescu, după ce a fost anunțată întoarcerea lui la Pro TV: “Sunt copleșit”!

Cum s-au cunoscut Florin Dumitrescu și Cristina

În urmă cu ceva timp, îndrăgitul bucătar a povestit cum a cunoscut-o pe soția lui. Cei doi s-au văzut pentru prima oara în anul 2010, când superba blondă lucra ca jurnalistă. La vremea aceea, ea a mers în restaurantul unde era angajat Florin Dumitrescu pentru a scrie un articol despre el.

”Începutul relației noastre a fost foarte interesant, ne-am cunoscut așa cum suntem noi, ne-am mutat împreună deja la câteva zile de când, oficial, am început relația, dar, în același timp, ne ascundeam de ochii lumii.

Proprietarii restaurantului unde lucram eu erau prieteni cu Cristina și nu știam ce părere și-ar fi făcut dacă noi ne-am fi afișat împreună, în perioada respectivă. Așa că ea era pentru mine ”fructul Interzis” și ne furam câte un pupic, pe ascuns, pe terasă sau în spatele bucătăriei.

Dar, înainte să ajungem la asta, am avut două luni în care vorbeam foarte mult pe Facebook, prin mesaje, momente în care ne împărtășeam toate gândurile și vorbeam despre orice. Abia după două luni mi-a dat și numărul de telefon.”, a dezvăluit cunoscutul chef, potrivit viva.ro.

Citește și Imagini de colecție cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Cum arătau, în 2012, la primul sezon Masterchef România!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *