Cum asortezi geanta cu pantofii. Sfaturi care te ajută să nu dai greş niciodată

Idei de styling pentru a asorta pantofii cu geanta. Nu vei mai da greş niciodată.
Cum asortezi geanta cu pantofii. Sfaturi care te ajută să nu dai greş niciodată

Cum asortezi geanta cu pantofii. Mai este oare adevărat acest mit, care spune că ar trebui să cumpărăm pantofi și genți la fel? În privința acestei idei de styling, este recomandat să potrivești aceste două accesorii, astfel încât să se coordoneze ca și stil. Nu trebuie să porți, însă, geanta și pantofii de aceeași culoare.

Cum asortezi geanta cu pantofii

Când ai o geantă care se potrivește cu o pereche de pantofi, acestea te ajută să arăți mai elegantă și mai îmbrăcată. Poșeta și pantofii tăi trebuie să se potrivească? Nu neapărat, nicio regulă nu sugerează că nu poți pleca de acasă dacă geanta și pantofii nu au aceeași culoare.

Totuși, dacă îți dorești un stil feminin, ușor de remarcat, merită să faci un efort pentru a-ți asorta accesoriile. Nu este necesar să porți aceleași culori. Alege nuanțe asemănătoare sau neutre pentru a obține același efect. Pot fi culori similare, dar nuanțe diferite. Culorile pastelate sunt, de asemenea, alegeri bune  deoarece au nuanțe plăcute care merg bine cu alte culori.

Cum asortezi geanta cu pantofii

Iată și alte idei de styling, pentru o garderobă cu accesorii care vor arăta grozav, indiferent de sezon! Sfaturi care te ajută să nu dai greş niciodată.

1. Potrivește culorile

Această tehnică funcționează cel mai bine atunci când alegi culori neutre precum bej, gri, negru sau alb. Acestea se potrivesc cu aproape orice și ținuta va părea destul de unitară. Dacă vrei să potriviți un outfit în culori tari precum roșu, albastru sau verde, o pereche de pantofi nude și o geantă simplă sunt alegerea perfectă.  De asemenea, poate fi o idee bună să porți și culoarea pe care o asortezi în îmbrăcăminte. Cu un look monocrom poți întregi toată apariția, rezultatul fiind elegant și de bun gust.

2. Găsește nuanțe sau modele similare

Dacă îți plac ținutele cu imprimeuri, caută să domolești aspectul încărcat prin pantofi uni. Dacă porți o rochie în mai multe culori, poți opta pentru pantofi într-o culoare care se regăsește în ținuta ta.  Când porți dungi, mergi la sigur cu o geanta neagră, iar pantofii pot să fie colorați. Acesta este un stil mai îndrăzneț și creativ, care adaugă un plus de originalitate.

3. Caută același material

O altă modalitate de a-ți potrivi pantofii și geanta este prin intermediul materialelor. Exemple bune de materiale care se potrivesc sunt cele mate sau din piele intoarsă. Acestea oferă un aspect mai plăcut decât texturile strălucitoare. Dacă ai o geantă cu detalii metalice, caută pantofi simpli, care să nu încarce ținuta. O geantă de pânză se potrivește foarte bine cu adidași de pânză uni sau colorați. O altă alegere sunt sandalele joase din material textil care pot completa o ținută lejeră de zi.

Cum găsești geanta care se potrivește cu orice ținută

Când ești în căutarea unei genți care ai vrea să fie potrivită cu cât mai multe ținute, trebuie să ai în vedere anumite aspecte.  Caută întotdeauna tonuri versatile precum alb, negru, gri deschis și nuanțe de maro. Poți alege, de asemenea și nuanțe bronz, bej sau crem, deoarece și acestea sunt versatile. Practic, trebuie să cauți orice culoare neutră care nu este vibrantă sau strălucitoare. De asemenea, pentru ținutele de zi, merită să investești într-o geantă încăpătoare, pentru a-ți transporta cu ușurință articolele personale necesare.

Citește și alte sfaturi utile despre cum accesorizăm ținutele în 2022.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *