Cum atrage Monica Anghel succesul în viața sa. „Când îmi doresc ceva, fac lucrul ăsta” VIDEO EXCLUSIV

Monica Anghel: “Eu mă ghidez în viață foarte mult și după proverbe”
Cum atrage Monica Anghel succesul în viața sa. Când îmi doresc ceva, fac lucrul ăsta VIDEO EXCLUSIV

Monica Anghel, cântăreață, om de radio și actriță, a reușit întotdeauna să fie pe placul publicului și să primească adesea complimente. Celebra artistă a dezvăluit la Ego Life cum reușește să atragă succesul în viața sa mereu. Metoda ei e simplă și la dispoziția fiecăruia, însă presupune un mic efort pentru a atinge țelul dorit. Iată ce a dezvăluit, la Efo Life, îndrăgita artistă!

Cum atrage Monica Anghel succesul în viața sa. “Ai grijă ce îți dorești ca s-ar putea să ți se întâmple”

Monica Anghel și Valentin Popescu au vorbit la Ego Life, emisiunea prezentată de Dana Săvuică, despre succes și despre cum îl putem atrage de partea noastră. Valentin Popescu, specialist în chirurgie generală și medicină integrativă, a remarcat faptul că Monica atrage totul prin optimism și zâmbet.

“Noi ne construim succesul prin optimism, prin zâmbet. Cred că sunteți de acord și la Monica se vede chestia asta. Zâmbetul te-a ajutat în cariera foarte mult. Ești un om pozitiv”, îi spune Valentin Popescu Monicăi Anghel.

Monica Anghel: “Eu mă ghidez în viață foarte mult și după proverbe”

Pentru a-i răspunde lui Valentin Popescu, Monica Anghel a dezvăluit că se ghidează după proverbe și este foarte atentă la ceea ce își dorește. Atunci când vrea neapărat ceva se gândește foarte bine la acest lucru, își imaginează cum ar fi și totul se întâmplă.

“M-a ajutat să trec peste momentele dificile din cariera mea, dar mă ajută să visez și să îmi doresc lucruri. Ai grijă ce îți dorești, că s-ar putea să ți se întâmple. Eu mă ghidez în viață foarte mult și după proverbe, ele au fost inventate de oameni care au trecut prin viață, care au avut experiențe de tot felul. Și, atunci, eu realmente când îmi doresc sau vreau ceva, fac lucrul ăsta și îl vizualizez și știu cum va fi, cum voi fi eu acolo, și cum totul va fi magic. Și așa se întâmplă lucrurile”, a spus Monica Anghel, în cadrul emisiunii Ego Life, ediția cu numărul 25.

Cum depășește Monica Anghel stările de supărare: „Noi la rândul nostru suntem doar energie”

Monica Anghel mărturisește că are și ea zile și zile. Nu este mereu cu zâmbetul pe buze și optimistă. Atunci când are stări de supărare își amintește că va atrage și mai multe energii negative. Astfel, își schimbă imediat gândurile.

„Nu mereu sunt așa, dar când îmi amintesc că stau încruntată și supărată, îți aduni toate astea și atragi energii negative. Noi la rândul nostru suntem doar energie”, spune Monica Anghel.


Emisiunea Ego Life poate fi urmărită luni, de la ora 21:00, pe paginile:

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.