Cum au apărut Dana Budeanu și gemenele sale pe stradă. Ipostază superbă, toți au întors privirea după ele

Fotografie rară cu cele trei
Cum au apărut Dana Budeanu și gemenele sale pe stradă. Ipostază superbă, toți au întors privirea după ele

Dana Budeanu își expune punctul de vedere fără ezitare pe rețelele de socializare, dar creatoarea de modă este și o mamă atentă și extrem de devotată copilelor ei. Aceasta își expune rar gemenele în social media, pe Dana și Maria, însă și atunci când o face, are grijă să le protejeze de ochii tuturor, motiv pentru care alege să le fotografieze de la spate.

Cum au apărut Dana Budeanu și gemenele sale pe stradă

Dana Budeanu, una dintre cele mai controversate personaje din showbiz, a ales dintotdeauna să își țină viața personală cât mai ferită de ochii curioșilor. Cu toate că apare destul de des în mediul online, creatoarea de modă își expune rar fiicele.

Aceasta este mama a două fetițe, rodul iubirii din fostul mariaj cu Radu Budeanu. Deși nu mai formează un cuplu, cei doi au păstrat o relație civilizată de dragul gemenelor. Recent, pe contul personal de Instagram, Dana Budeanu a postat o fotografie cu cele două fetițe, care stau în stânga și în dreapta ei, evident, fără a le dezvălui chipul.

dana budeanu si fiicele sale
sursa foto: instagram Dana Budeanu

Ce spunea despre fiicele sale

În urmă cu ceva timp, Dana Budeanu mărturisea că fiicele sale sunt tot ceea ce ea are mai de preț pe această lume și își dorește să nu le dezamăgească vreodată.

„Am renăscut odată cu două inimioare ce s-au grăbit să mă țină în brațe și să îmi arate ce înseamnă să fii Dumnezeu. Dumnezeu suntem doar pentru copiii noștri, vă spuneam cândva… și n-avem voie să îi dezamăgim nicio secundă. Copiii noștri cred că putem tot, stim tot, vedem tot și se urcă încet, cu piciorușele și mânuțele lor mici, pe ceea ce le-a fost dat a le fi părinți.

Doar cei ce avem copii suntem datori lor pentru totdeauna, datori să-i facem fericiți cu orice preț. Alte datorii nu avem în viața asta față de nimeni și nimic. Mă uit la ele de când le-am adus pe lume și-n noaptea aceasta, ca-n toate cele mii, și știu că nu le-am dezamăgit și că tot ceea ce au visat despre lume, le-am arătat că există”, scria Dana Budeanu, pe pagina ei personală de Instagram.

Citește și: Ce mărturisire a făcut Dana Budeanu despre etnia ei. Doar apropiații știau asta până acum:” Sunt pe linie maternă, pe pur”

Cum a devenit celebră

Când l-a cunoscut pe Radu Budeanu, bărbatul care i-a dăruit două gemene, Dana Budeanu studia în Marea Britanie fiind absolventă de marketing-management la Royal Holloway of London, conform fanatik.ro. Apoi, creatoarea de modă a făcut un master în European Business la London School of Economics. De asemenea, vedeta are și un doctorat în integrare europeană la University College London.

Eu nu am fost niciodată soția patronului Ciao și Cancan. Eu m-am căsătorit la 22 de ani cu Radu Budeanu, băiatul de 21 de ani. Pe atunci nu exista nimic. În afară de o fată de 22 de ani, care la acea vreme studia la Londra și de un băiat de 21 de ani, care nu terminase încă facultatea, de asemenea.

Brandul Dana Budeanu are legătură într-adevăr cu o rubrica de critică vestimentară apărută în revista Ciao, inițiată de către mine, pentru prima dată în presă din România. Revista Ciao și ziarul Cancan sunt cele mai puternice branduri de presă tabloidă, și poate nu numai din România. S-au înființat începând cu anul 2004. La acea dată aveam deja 25 de ani, facultatea, masterul și doctoratul terminate la Londra și un business aflat la început și condus da, de soțul meu. Cam aceasta este istoria despre “nevasta lu’”, în acest caz:)”, a scris Dana pe danabudeanu.com.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *