Cum au fost surprinși Dan Bittman și Denise Rifai în mașină, la scurt timp după ce au negat că formează un cuplu. Stupoare pentru fani

Vezi cum au fost surprinși Dan Bittman și Denise Rifai!

Dan Bittman și Denise Rifai au bifat o nouă apariție împreună. Recent, cei doi au fost surprinși în mașina îndrăgitei prezentatoare de la Kanal D. De ceva timp, circulă zvonuri conform cărora cei doi ar forma un cuplu, însă, până acum, ei nu au confirmat aceste speculații, ba chiar le-au respins viguros, spunând că între ei nu există decât o relaţie de prietenie.

Dan Bittman și Denise Rifai, surprinși în mașină. Paparazzii au fost pe urmele lor

Dan Bittman și Denise Rifai sunt două nume extrem de sonore la noi în țară. El este un cântăreț celebru, iar ea o prezentatoare foarte iubită și apreciată de publicul de la noi din țară.

De ceva timp, cei doi sunt extrem de apropiați, ies destul de des împreună și au circulat zvonuri că ar avea o relație de iubire, însă au negat cu vehemență acest lucru și au susținut că sunt doar prieteni.

Ce relație au, de fapt, cei doi? Imaginile vorbesc de la sine

Nu știm încă adevărul. Cert este că artistul și moderatoarea emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” se simt foarte bine unul în compania celuilalt și par să fie pe aceeași lungime de undă.

Chiar de curând, cei doi au fost fost surprinșă împreună de paparazzi Spynews. Cei doi se aflau în mașina vedetei de la Kanal D și se îndreptau spre reprezentanța de la Mercedes.

Te-ar mai putea interesa și Ce spune Dan Bittman despre o relație cu Denise Rifai: ”Prioritățile sunt foarte importante”. Artistul dezvăluie motivul pentru care i-a dat inelul!

Ce ținută purta prezentatoarea TV

Acolo, ea l-a lăsat pe cântăreț, dar nu înainte de a mai schimba câteva cuvinte cu acesta. Ulterior, Denise Rifai s-a îndreptat spre o terasă. Ca de fiecare dată, moderatoarea a apărut elegantă, îmbrăcată cu mult stil și sigură pe sine, purtând o pereche de pantaloni negri și un palton în dungi, de culoare închisă.

În picioare, vedeta a optat pentru o pereche de UGG-uri confortabile. De asemenea, frumoasa prezentatoare TV a avut și o pereche de ochelari de soare, care i se potrivesc mănușă.

Te-ar mai putea interesa și Cum au fost văzute Ilinca Vandici și Denise Rifai, în club. S-au distrat “ca fetele” și au încins atmosfera FOTO!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
5 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *